Szüntesd meg a bőrproblémák valódi okát!

Az arcon megjelenő ráncok, elszíneződések, pattanások és egyéb bőrhibák a szervezetben kialakult ásványisó-hiányállapotot is jelezhetik. A hazai fejlesztésű és gyártású Schüssler Natur CosMEDics termékek a Schüssler ásványi sók erejét natúr és minősített hatóanyagokkal kombinálva szállnak szembe a bőrproblémákkal!

Schüssler ásványi sók: a bőr „tanítói”

A Schüssler natúrkozmetikumaiban a természetes összetevők mellett Schüssler ásványi sók is megtalálhatók, így használatukkal nem csak a tüneteket kezelheted, hanem a problémák valódi okát szüntetheted meg.

Dr. Wilhelm Schüssler a terápiás rendszerében 12 ásványi sót határozott meg, amelyek közül kilencet krém formájában is használhatsz: hetet önmagában, kettőt pedig kétkomponensű arcápolóként. A hagyományos kozmetikumokkal szemben a Schüssler termékek nagy előnye, hogy szöveti szinten táplálnak, és azt nyújthatják a bőrnek, amire szüksége van. Natúrkozmetikumaink a bennük lévő Schüssler-sók hatásmechanizmusának köszönhetően a bőr „tanítóiként” hosszú távon képesek visszaállítani a bőr egészséges működési folyamatait. 

 

Együtt még erősebbek!

Ahhoz, hogy összeállíthasd a hozzád leginkább passzoló termékeink palettáját, fontos feltérképezned, milyen árulkodó jelek figyelhetők meg az arcodon! Ha szeretnéd a lehető legpontosabban felmérni a helyzetet, természetes fénynél, smink nélkül vizsgáld az arcod, és elsősorban fényléseket, ráncokat, redőket, valamint elszíneződéseket keress!

Ha több Schüssler natúrkozmetikum használata is indokolt, a legjobb, ha „csapatban dolgoztatod” őket, mivel egymás hatását kiegészítve még hatékonyabbak lehetnek! Rendszeres használatával minden Schüssler termék megmutatják a bőrödnek, hogy hogyan tudja tulajdonképpen a saját erejéből rendezni a kialakult hiányállapotokat.

 

A természet erejével

Natúrkozmetikumainkban a Schüssler ásványi sókat válogatott, natúr hatóanyagokat társítjuk, hogy termékeink formulái a lehető leghatékonyabbak, mégis gyengédek legyenek. Olyan jól ismert és már bizonyított bio alapanyagokkal dolgozunk, mint például a sheavaj, az argánolaj, a jojobaolaj és a bio hamamelisz víz, de a legújabb, high-tech fejlesztésű natúr összetevőket is gyakran használjuk. Ilyen például az EPS Seafill® tengerialga-kivonat, a SynColl és az Argirelox peptidek vagy az Akosky-Kiss elnevezésű hatóanyag (bioaktív görögszéna-kivonat). 

 

Bőrszépítés tetőtől talpig

A fentiekből kiindulva nem meglepő, hogy termékskálánk elsősorban az arcbőrre fókuszál, natúr arckrémeink mellett számos egyedülálló natúrkozmetikumunk segíti a mindennapi hatékony és célzott bőrápolást. Age Protection és Age Protection Intense termékcsaládunk innovatív formulákkal és szuperhatékony anti-aging összetevőkkel veszi fel a harcot a ráncokkal, a bőröregedés jeleivel. Minden bőrtípusra és a legtöbb bőrproblémára nyújtunk természetes megoldást funkcionális arcszérumjainkkal – Mattító, Hialuron, C-vitaminos, Retinol –, amelyek célzottan ápolják az arcbőrt, annak aktuális igényei szerint.

Mindemellett palettánkon natúr testápolók, kézkrémek, ajakápolók, fogkrémek, szilárd samponok és babakozmetikumok is megtalálhatók – ezekkel válik teljessé a napi szépségápolási rutin!

 

Mottónk: Sókkal szebb vagy!

Ahogy a Schüssler Natur CosMEDiscs márka alapítója, Soós Adrienn mondja: „Őszintén hiszünk természetes alapanyagaink erejében és a holisztikus szemléletű szépségápolás hatékonyságában!” Elkötelezettek vagyunk termékeink natúr összetétele, a válogatott, sem a bőrt sem a környezetet nem károsító összetevők, valamint a környezetbarát csomagolások iránt. 

Tarts velünk, tapasztald meg te is a Schüssler ásványi sók és a Schüssler natúrkozmetikumok természetes bőrszépítő erejét!

Kapcsolódó termékek

    Cikkszám Cikksz. SNC5151

    A Schüssler ásványi sók mellett EPS Seafill® tengerialga-kivonatot, növényi őssejteket, kis molekulájú hialuronsavat és egyéb organikus növényi olajokat tartalmaz.

    6 590 Ft
    Kifutott termék
    Cikkszám Cikksz. SNC5120

    Ránctalanító hatású krém, amely különleges növényi őssejtekkel, Syn-Coll ® peptiddel, sheavajjal, argánolajjal és háromféle Schüssler sóval nagymértékben elősegíti a bőr regenerálódását az éjszaka során.

    6 590 Ft
    Kifutott termék
    Cikkszám Cikksz. SNC5328

    Hidratáló, ránctalanító, bőrtömörséget fokozó Hialuron arcszérum, amelyet arcon, nyakon és dekoltázson is érdemes használni. Intenzíven hidratál a bőr felszíni és mélyebb rétegeiben, azonnali és hosszan tartó, látványos eredményt biztosít.

    6 190 Ft
    Kifutott termék