Cukrok
-
- -4%
Cikkszám Cikksz. DN125A szőlőcukor, mint édesítésre használható élelmiszer, a répacukorral konkurálva nagyon előretört az utóbbi néhány évben. Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel, ital, vagy sütemény készítéséhez, mint rossz hírű elődje.Készleten885 Ft 930 Ft -
- -12%
Cikkszám Cikksz. BIP631Az agave növénynek a koncentrált nedve adja az agave szirupot, amely édesítőszerként ismeretes.
Készleten1 185 Ft 1 350 Ft -
- -10%
Cikkszám Cikksz. BOO779A kókuszvirágcukor íze jellegzetesen karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.
Készleten2 490 Ft 2 790 Ft -
- -9%
Cikkszám Cikksz. BOO748A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából elkészített különlegesség. Íze jellegzetesen karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.
Készleten1 395 Ft 1 550 Ft -
Cikkszám Cikksz. BOO2786Mauritiusi nádcukor: vegán, gluténmentes, laktózmentes, allergénmentes termékKészleten5 065 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO482
Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).
Készleten1 060 Ft -
Cikkszám Cikksz. BOO1932
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.
Készleten1 695 Ft -
Cikkszám Cikksz. BOO468Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).Készleten995 Ft
-
Cikkszám Cikksz. DN750
A fruktóz a legédesebb ízhatással rendelkező cukor. Egyéb cukorfajtákhoz viszonyítva, azonos ízvilág eléréséhez 30-40 százalékkal kevesebb alkalmazandó belőle.
Készleten1 365 Ft -
Cikkszám Cikksz. BOO172A növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.Készleten1 150 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO390
Ez a legédesebb ízű cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő.
Rendelésre1 095 Ft -
Cikkszám Cikksz. BOO5343Natúr porcukor nádcukorból, amely kiválóan használható édesítésre, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.Készleten780 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO836A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.Készleten1 075 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO475Édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor tökéletes és természetes helyettesítője.Készleten995 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO1499Mauritiusi nádcukor, vegán, laktózmentes, gluténmentes, allergén mentes.Készleten625 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO0508A juharszirupot akkor kapunk, ha a juharfa cukros, vizes nedvét többszörösen leszűrik.Készleten3 335 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO2700Az agávészirup egy növényi nedvkoncentrátum, amit az agávé növényből nyernek ki. A növény főként trópusi és szubtrópusi területeken található meg.Készleten1 630 Ft
-
Cikkszám Cikksz. DN623
Édesítés céljából alkalmazott élelmiszer. Magas energiatartalmú, hamar felszívódó tápanyag. Szénhidráttartalmának köszönhetően nem ajánlott egyszerre sokat fogyasztani belőle.
Készleten555 Ft -
Cikkszám Cikksz. DN064
Ez a legédesebb ízű cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő.
Készleten795 Ft -
Cikkszám Cikksz. DN071
A fruktóz a legédesebb ízhatással rendelkező cukor. Egyéb cukorfajtákhoz viszonyítva, azonos ízvilág eléréséhez 30-40 százalékkal kevesebb alkalmazandó belőle.
Készleten495 Ft