Cukrok
-
- -10%
Cikkszám Cikksz. BOO779A kókuszvirágcukor Íze jellegzetesen karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.Készleten2 490 Ft 2 790 Ft -
- -8%
Cikkszám Cikksz. DN125A szőlőcukor, mint édesítésre használható élelmiszer, a répacukorral konkurálva nagyon előretört az utóbbi néhány évben. Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel, ital, vagy sütemény készítéséhez, mint rossz hírű elődje.Készleten595 Ft 650 Ft -
- -20%
Cikkszám Cikksz. BIP631Az agave növénynek a koncentrált nedve adja az agave szirupot, amely édesítőszerként ismeretes.
Készleten870 Ft 1 090 Ft -
- -3%
Cikkszám Cikksz. BOO748A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából elkészített különlegesség. Íze jellegzetesen karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.
Készleten1 250 Ft 1 290 Ft -
Cikkszám Cikksz. MB122A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed. A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat, melyet palacsintához fogyasztanak. Minél sötétebb a juharszirupKészleten4 295 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO482Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).Készleten1 060 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO468Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).Készleten890 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO1932A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.Készleten1 615 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO0508A juharszirupot akkor kapunk, ha a juharfa cukros, vizes nedvét többszörösen leszűrik.Készleten3 335 Ft
-
Cikkszám Cikksz. DN750Ez a legédesebb ízű cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő. Cukorbetegek is fogyaszthatják, de napi 30g-nál több nem javasolt.Készleten975 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO172A növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.Készleten1 150 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO390Ez a legédesebb ízű cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő.Készleten995 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO2786Mauritiusi nádcukor: vegán, gluténmentes, laktózmentes, allergénmentes termékKészleten4 750 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO2700Az agávészirup egy növényi nedvkoncentrátum, amit az agávé növényből nyernek ki. A növény főként trópusi és szubtrópusi területeken található meg.Készleten1 630 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO475Édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor tökéletes és természetes helyettesítője.Készleten890 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO1499Mauritiusi nádcukor, vegán, laktózmentes, gluténmentes, allergén mentes.Készleten615 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO5343Natúr porcukor nádcukorból, amely kiválóan használható édesítésre, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.Készleten780 Ft
-
Cikkszám Cikksz. DN623A szőlőcukor, mint édesítésre használható élelmiszer, a répacukorral konkurálva nagyon előretört az utóbbi néhány évben. Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel, ital, vagy sütemény készítéséhez, mint rossz hírű elődje.Készleten390 Ft
-
Cikkszám Cikksz. DN064Ez a legédesebb ízű cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő.Készleten545 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO836A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.Készleten900 Ft
-
Cikkszám Cikksz. DN071Ez a legédesebb ízű cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő.Készleten340 Ft