Fűszerek

  • Cikkszám Cikksz. DN432
    Ízfokozómentes zöldfűszereket tartalmazó ételízesítő.
    Készleten
    1 050 Ft
  • Cikkszám Cikksz. BOO376
    Sómentes ételízesítő keverék.
    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. HRB4154
    Fűszerként emésztési zavaroknál, gyomorpanaszoknál, étvágytalanságnál alkalmazzák. Külsőleg óvatosan alkalmazható; vérbőséget okozhat, ezáltal az izületi fájdalmakat enyhítheti.
    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. DN197
    A zöldfűszereket tartalmazó ételízesítő, amit rövid idő alatt meg lehet szokni.
    Készleten
    • -7%
    Cikkszám Cikksz. DN715
    Só és mesterséges ízfokozók nélküli ételízesítő, mely szárított zöldségekből és fűszerekből áll. Egy liter vagy 1 kg ételhez 1 evőkanál keverék javasolt.
    Készleten
    730 Ft 790 Ft
  • Cikkszám Cikksz. DN668
    Só és mesterséges ízfokozók nélküli ételízesítő, mely szárított és ledarált zöldségekből és fűszerekből áll.
    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. DN180
    Zöldfűszereket tartalmazó ételízesítő, amit rövid idő alatt meg lehet szokni.
    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. BOO1017
    A Tamari sűrűbb mint a Shoyu, ezért erősebb és jellegzetesebb az íze, aromája. A fő különbség a shoyu és a tamari között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát, csak teljes szójababból készül és a miso készítés mellékterméke.
    Készleten
    1 195 Ft
  • Cikkszám Cikksz. BOO3356
    Gluténmentes ételek elkészítéséhez ajánljuk!
    Készleten
    1 240 Ft
  • Cikkszám Cikksz. HRB339
    ​​​​​​​Forralt bor, gyümölcssaláták és gyümölcslevesek ízesítésére megfelelő fűszerkeverék csipkehús, narancs aroma, szegfűszeg, fahéj, ánizsmag, édesgyökér, citromfű, rozmaringlevél és festőmályvarózsa felhasználásával.
    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. HH089
    A finomra darált őrleménybe belekerülnek a magok és a magléc is, ezért nagyon csípős, nagyon pikáns fűszer.
    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. BOO12064
    Nap érlelte, friss paradicsomból, héj és mag nélkül. Felhasználása: levesek és szószok készítéséhez, valamint szendvicskrémekhez.
    Rendelésre
  • Cikkszám Cikksz. ITK8429

    A fűszerpaprika egyetlen magyar háztartásból sem hiányozhat. A frissen őrölt, piros paprika a valódi magyaros ételek jellegzetes fűszere, mely egyedi aromájával és zamatával élménnyé teszi az étkezést.

    Készleten
    1 535 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK1208

    A szegfűbors erősen aromás, enyhén borsos ízű fűszer, kissé emlékeztet a szegfűszegre, a fahéjra vagy a szerecsendióra, ezért is hívják angolul "Mindenfűszer"-nek (Allspice).

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0768

    A mustármag elengedhetetlen fűszere savanyúságoknak, chutney-nak. Adható gumós zöldségekhez, mint a cékla vagy a paszternák, jól illik fejes- és a kelkáposztához, kolbászfélékhez, szalámikhoz, használhatjuk továbbá pácokhoz, grillezett és főtt húsokhoz, halakhoz, salátákhoz és dresszingekhez.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK8436

    Felhasználási javaslat: Levesek főzelékek, köretek, húsételek vagy húspótló ételek ízesítésére.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK5403

    Felhasználási javaslat: Salátákhoz, ragukhoz, különböző húsételek ízesítésére ajánljuk. Összetevők: petrezselyem, zellerlevél, hagyma, kakukkfű

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0294

    A citromfű nagyon jól illik halhoz, baromfihoz, szendvicskrémekhez, levesekhez és salátákhoz.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK5250

    Felhasználási javaslat: Mindenféle zöldségből készült salátához, sajtkrémekhez és körözöttekhez ajánljuk. Összetevők: petrezselyemlevél, fokhagyma, snidling, zellerlevél, vöröshagyma, zellergyökér, curry (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors).

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK6264

    A chili íze a nagyon csípőstől az édesig változhat. A kapszaicin felelős a csípősségért, melynek foka Scoville-egységekben mérhető. A legcsípősebb fajtákhoz néhány thai változat tartozik, továbbá a Cayenne, a Tabasco és a Habanero. A chili azonban nem csak csípős tud lenni, hanem gyümölcsös, virágos, édes, dió-, föld- vagy füstízű is.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0720

    Felhasználási javaslat: Mindenféle zöldségből készült salátához ajánljuk. A fűszernövény levesekben, salátákban, kenhető sajtkrémekben és mártásokban fejti ki legjobban ízét.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK1062

    A sáfránynak intenzíven aromás, fűszeres, földízű, virágos zamatú, hosszantartó íze van. A sáfrány teljes aromája csak néhány hónapos állás után fejlődik ki. Minél sötétebb színűek a sáfrányszálak, annál jobb minőségű a fűszer.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0317

    Az édesköményt ízesítőként használják uborka, zöldségek és káposzta savanyításánál. Olaszországban is népszerű fűszere tésztamártásoknak, sertéssülteknek és kolbászféléknek.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0409

    A pínea- vagy mandulafenyő vajas ízű, krémes állagú, elefántcsont színű magja. Európában mi az olasz változatát ismerjük, azonban létezik kínai vagy koreai fenyőmag is, melyet az ázsiai piacokon árulnak.

    Rendelésre