Fűszerek
-
- -11%
Cikkszám Cikksz. CIO5819A fahéjpor a szájban megolvad, meleg ízű, édes, fűszeres aromájú. Tökéletes kiegészítés a sütéshez vagy a főzés összetettségének és mélységének kialakításához.
Készleten1 190 Ft 1 340 Ft -
- -20%
Cikkszám Cikksz. CIO5963A fahéjpor a szájban megolvad, meleg ízű, édes, fűszeres aromájú. Tökéletes kiegészítés a sütéshez vagy a főzés összetettségének és mélységének kialakításához.
Készleten3 175 Ft 3 980 Ft -
- -10%
Cikkszám Cikksz. CIO5512Sikeresen alkalmazzák émelygésre, étvágytalanságra, a mozgásszervi betegségek tüneteinek kezelésére és fájdalomenyhítésre.
Készleten850 Ft 950 Ft -
- -7%
Cikkszám Cikksz. DN715Só és mesterséges ízfokozók nélküli ételízesítő, mely szárított zöldségekből és fűszerekből áll. Egy liter vagy 1 kg ételhez 1 evőkanál keverék javasolt.Készleten730 Ft 790 Ft -
Cikkszám Cikksz. DN668Só és mesterséges ízfokozók nélküli ételízesítő, mely szárított és ledarált zöldségekből és fűszerekből áll.Készleten695 Ft
-
Cikkszám Cikksz. DN197A zöldfűszereket tartalmazó ételízesítő, amit rövid idő alatt meg lehet szokni.Készleten595 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO1017A Tamari sűrűbb mint a Shoyu, ezért erősebb és jellegzetesebb az íze, aromája. A fő különbség a shoyu és a tamari között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát, csak teljes szójababból készül és a miso készítés mellékterméke.Készleten1 395 Ft
-
Cikkszám Cikksz. ITK4741
Felhasználási javaslat: Levesek főzelékek, köretek, húsételek vagy húspótló ételek ízesítésére.
Készleten795 Ft -
Cikkszám Cikksz. DN180Zöldfűszereket tartalmazó ételízesítő, amit rövid idő alatt meg lehet szokni.Készleten330 Ft
-
Cikkszám Cikksz. HH089A finomra darált őrleménybe belekerülnek a magok és a magléc is, ezért nagyon csípős, nagyon pikáns fűszer.Készleten265 Ft
-
Cikkszám Cikksz. ITK9853
Összetevők: sárgaborsó, burgonyapehely, kukoricapehely, fűszerek, só. Felhasználás: A tasak tartalmát 250 ml forró vízzel elkeverjük, majd 15 percig állni hagyjuk. Dió nagyságú golyókat formálunk a masszából, morzsában megforgatjuk, majd olajban közepes hőmérsékleten 2-3 percig sütjük.
Készleten365 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK0515
Mézeskalácshoz, marcipánhoz, páclevekbe, likőrökhöz az egész magvakat használjuk, rizs, gyümölcssaláta, curry, kenyér, sütemények, török kávé, csokoládé, salátaöntetek ízesítésére pedig a porát.
Készleten175 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK0409
A pínea- vagy mandulafenyő vajas ízű, krémes állagú, elefántcsont színű magja. Európában mi az olasz változatát ismerjük, azonban létezik kínai vagy koreai fenyőmag is, melyet az ázsiai piacokon árulnak.
Készleten269 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK2037
Felhasználási javaslat: Levesek főzelékek, köretek, húsételek vagy húspótló ételek ízesítésére.
Készleten639 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK0508
Mézeskalácshoz, marcipánhoz, páclevekbe, likőrökhöz az egész magvakat használjuk, rizs, gyümölcssaláta, curry, kenyér, sütemények, török kávé, csokoládé, salátaöntetek ízesítésére pedig a porát.
Készleten275 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK1260
A szerecsendió-virág igen aromás, fűszeres, faízű, édeskés, keserű és egy picit csípős. A szerecsendió és a fehérbors a besamel-szósz legfontosabb alkotórésze.
Készleten290 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK3110
Felhasználási javaslat: Szárnyashúsból készült ételek ízesítésére ajánljuk.
Készleten139 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK1161
A "rózsabors" elnevezés félrevezető lehet, hiszen az igazi borshoz képest ez a fűszer sokkal édesebb, ugyan enyhén csípős, de íze a borókabogyóéhoz hasonló.
Készleten210 Ft