Fűszerek

A fűszereket az emberiség ősidők óta használja ízesítésre, illetve gyógyításra, vagy különféle betegségek megelőzésére. Számos emésztőrendszeri probléma megelőzhető például helyes fűszerezéssel, de a diéta és a fogyókúra során is érdemes bevetni őket. Egyes fűszerek roboráló, hangulatjavító, vagy éppen teljesítménynövelő hatással lehetnek a fogyasztójukra.

    • -20%
    Cikkszám Cikksz. CIO5963

    A fahéjpor a szájban megolvad, meleg ízű, édes, fűszeres aromájú. Tökéletes kiegészítés a sütéshez vagy a főzés összetettségének és mélységének kialakításához.

    Készleten
    3 175 Ft 3 980 Ft
    • -11%
    Cikkszám Cikksz. CIO5819

    A fahéjpor a szájban megolvad, meleg ízű, édes, fűszeres aromájú. Tökéletes kiegészítés a sütéshez vagy a főzés összetettségének és mélységének kialakításához.

    Készleten
    1 190 Ft 1 340 Ft
    • -10%
    Cikkszám Cikksz. CIO5512

    Sikeresen alkalmazzák émelygésre, étvágytalanságra, a mozgásszervi betegségek tüneteinek kezelésére és fájdalomenyhítésre.

    Készleten
    850 Ft 950 Ft
  • Cikkszám Cikksz. DN432

    Ízfokozómentes zöldfűszereket tartalmazó ételízesítő.

    Készleten
    1 050 Ft
  • Cikkszám Cikksz. BOO376
    Sómentes ételízesítő keverék.
    Készleten
    1 035 Ft
  • Cikkszám Cikksz. DN668
    Só és mesterséges ízfokozók nélküli ételízesítő, mely szárított és ledarált zöldségekből és fűszerekből áll.
    Készleten
    695 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK4741

    Felhasználási javaslat: Levesek főzelékek, köretek, húsételek vagy húspótló ételek ízesítésére.

    Készleten
    795 Ft
    • -11%
    Cikkszám Cikksz. DN715

    Só és mesterséges ízfokozók nélküli ételízesítő, mely szárított zöldségekből és fűszerekből áll.

    Készleten
    790 Ft 890 Ft
  • Cikkszám Cikksz. BOO1017
    A Tamari sűrűbb mint a Shoyu, ezért erősebb és jellegzetesebb az íze, aromája. A fő különbség a shoyu és a tamari között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát, csak teljes szójababból készül és a miso készítés mellékterméke.
    Készleten
    1 395 Ft
  • Cikkszám Cikksz. DN197

    A zöldfűszereket tartalmazó ételízesítő, amit rövid idő alatt meg lehet szokni.

    Készleten
    595 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK0409

    A pínea- vagy mandulafenyő vajas ízű, krémes állagú, elefántcsont színű magja. Európában mi az olasz változatát ismerjük, azonban létezik kínai vagy koreai fenyőmag is, melyet az ázsiai piacokon árulnak.

    Készleten
    269 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK2037

    Felhasználási javaslat: Levesek főzelékek, köretek, húsételek vagy húspótló ételek ízesítésére.

    Készleten
    639 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK9853

    Összetevők: sárgaborsó, burgonyapehely, kukoricapehely, fűszerek, só. Felhasználás: A tasak tartalmát 250 ml forró vízzel elkeverjük, majd 15 percig állni hagyjuk. Dió nagyságú golyókat formálunk a masszából, morzsában megforgatjuk, majd olajban közepes hőmérsékleten 2-3 percig sütjük.

    Készleten
    365 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK0515

    Mézeskalácshoz, marcipánhoz, páclevekbe, likőrökhöz az egész magvakat használjuk, rizs, gyümölcssaláta, curry, kenyér, sütemények, török kávé, csokoládé, salátaöntetek ízesítésére pedig a porát.

    Készleten
    175 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK0508

    Mézeskalácshoz, marcipánhoz, páclevekbe, likőrökhöz az egész magvakat használjuk, rizs, gyümölcssaláta, curry, kenyér, sütemények, török kávé, csokoládé, salátaöntetek ízesítésére pedig a porát.

    Készleten
    275 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK3110

    Felhasználási javaslat: Szárnyashúsból készült ételek ízesítésére ajánljuk. 

    Készleten
    139 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK1062

    A sáfránynak intenzíven aromás, fűszeres, földízű, virágos zamatú, hosszantartó íze van. A sáfrány teljes aromája csak néhány hónapos állás után fejlődik ki. Minél sötétebb színűek a sáfrányszálak, annál jobb minőségű a fűszer.

    Rendelésre
    659 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK1260

    A szerecsendió-virág igen aromás, fűszeres, faízű, édeskés, keserű és egy picit csípős. A szerecsendió és a fehérbors a besamel-szósz legfontosabb alkotórésze.

    Készleten
    290 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK5212

    Felhasználási javaslat: Szárnyashúsból készült ételek ízesítéséhez, grillezéshez, rostonsütéshez.

    Készleten
    205 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK2069

    Felhasználási javaslat: Kínai ételek, édességek finom ízesítéséhez. Összetevők: csillagánizs, fahéj, szegfűszeg, édeskömény, ánizs.

    Készleten
    165 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK6301

    A fokhagyma fogyasztható nyersen, főve és sütve. A savanyított fokhagyma különösen ízletes. Az érzékeny gyomrúak sokkal jobban tolerálják főtt állapotban. A főtt fokhagyma íze sokkal lágyabb, mint a nyersé.

    Készleten
    169 Ft