Kókuszolaj, kókuszzsír

kókuszolaj az érett kókusz húsának megszárítása és kisajtolása során kinyert zsír. Az anyag szobahőmérsékleten vajszerű, 24°C  felett kókuszolajként használhatjuk, 23°C alatt pedig zsírrá keményedik. Felhasználhatjuk főzéshez, sütéshez, a hagyományos növényi olajok, vaj, illetve egyéb zsiradékok kiváltására. A kókuszolaj kozmetikai termékek alapanyagaként is ismert, megtalálhatjuk számos arckrém, arcolaj, arcápoló szérum összetevői között. Laurinsav- és kaprilsavtartalmának köszönhetően vírus- és baktériumölő hatással is rendelkezik, valamint antioxidánsokban gazdag.

    • -15%
    Cikkszám Cikksz. MV016

    A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

    Készleten
    1 590 Ft 1 890 Ft
    • -12%
    Cikkszám Cikksz. ORI063

    100%-ban finomított, nem hidrogénezett kókuszolajból készült zsiradék. Kitűnő sütéshez, főzéshez.

    Készleten
    1 650 Ft 1 890 Ft
    • -24%
    Cikkszám Cikksz. MM183

    Fontos, hogy a növény friss ilyenkor és az olaj mechanikusan kerül kinyerésre, így tartalmazza mind illatában mind ízében (aki az egzotikus konyhát kedveli) a kókuszdió pozitív tulajdonságainak legjavát.

    Készleten
    1 195 Ft 1 590 Ft
    • -12%
    Cikkszám Cikksz. NC175

    100% szűrt, szagtalanított kókuszolaj - vegyszermentes sajtolásból. Felhasználható a konyhában és a szépségápolásban egyaránt.

    Készleten
    1 650 Ft 1 890 Ft