ÍZTÁR Fűszermanufaktúra Kft.

  • Cikkszám Cikksz. ITK3072

    Összetevők: cseresznye, glükózszirup, cukor, tartósítószer: E220, színezék: E127, savanyúságot szabályozó: E330

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK5138

    Összetevők: cukor, vanília. A termék zellert, földimogyorót, mustármagot, dióféléket és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0768

    A mustármag elengedhetetlen fűszere savanyúságoknak, chutney-nak. Adható gumós zöldségekhez, mint a cékla vagy a paszternák, jól illik fejes- és a kelkáposztához, kolbászfélékhez, szalámikhoz, használhatjuk továbbá pácokhoz, grillezett és főtt húsokhoz, halakhoz, salátákhoz és dresszingekhez.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0188

    A chili fontos összetevője fűszerkeverékeknek, mint pl. a curry-nek, de jól illik főtt tésztákhoz Sambal-, Tabasco- és Harissa-szósz fűszereként is. Fontos szerepe van még latin-amerikai specialitások, továbbá thai curry-k, indiai curry-k, wok-ételek, a Chili con Carne nevű mexikói chilis bab és kínai ételek fűszerezésénél.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK3102

    Gazdag A, D, C vitaminokban és vastartalma is nagy. Magas a csersav- és foszfortartalma miatt kitűnő vértisztító. Megelőzheti a vérerek törékenységét, csökkenthetii a kalcium lerakódását az erekben.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK9563

    Összetevők: burgonyapehely, kukoricapehely, kukoricaliszt, fűszerek, só. Felhasználás: A tasak tartalmát 250 ml forró vízzel elkeverjük, majd 15 percig állni hagyjuk. Dió nagyságú golyókat formálunk a masszából, morzsában megforgatjuk, majd olajban közepes hőmérsékleten 2-3 percig sütjük.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK9051

    A fűszerpaprika egyetlen magyar háztartásból sem hiányozhat. A frissen őrölt, piros paprika a valódi magyaros ételek jellegzetes fűszere, mely egyedi aromájával és zamatával élménnyé teszi az étkezést.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK2280

    Készült: térfogatnövelőszer E500b és E503b felhasználásával, kukoricakeményítő.

    Rendelésre
  • Cikkszám Cikksz. ITK8436

    Felhasználási javaslat: Levesek főzelékek, köretek, húsételek vagy húspótló ételek ízesítésére.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK2816

    Felhasználási javaslat: Indiai ételek, szárnyashúsból készült sültek finom ízesítéséhez.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK9570

    Feltétként saláták, főzelékek mellé vagy köretként húsételekhez. Összetevők: burgonyapehely, kukoricapehely, kukoricaliszt, fűszerek, só

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK5274

    Felhasználási javaslat: 2-3 evőkanálnyi vízben keverjük el és kenjük a húsra. Rövid ideig állni hagyjuk. Sertéshúsból készült ételek ízesítésére ajánljuk. Összetevők: só, barnacukor, instant mézpor (méz, maltodextrin), bors, koriander, hagyma, fokhagyma, pritamin, bazsalikom, kakukkfű, gyömbér, fahéj, szegfűbors, szegfűszeg, szerecsendió.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK4710

    Felhasználási javaslat: Levesek főzelékek, köretek, húsételek vagy húspótló ételek ízesítésére.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0263

    A chili íze a nagyon csípőstől az édesig változhat. A chili fontos összetevője fűszerkeverékeknek, mint pl. a curry-nek, de jól illik főtt tésztákhoz Sambal-, Tabasco- és Harissa-szósz fűszereként is.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0218

    A chili fontos összetevője fűszerkeverékeknek, mint pl. a curry-nek, de jól illik főtt tésztákhoz Sambal-, Tabasco- és Harissa-szósz fűszereként is.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK5403

    Felhasználási javaslat: Salátákhoz, ragukhoz, különböző húsételek ízesítésére ajánljuk. Összetevők: petrezselyem, zellerlevél, hagyma, kakukkfű

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK1260

    A szerecsendió-virág igen aromás, fűszeres, faízű, édeskés, keserű és egy picit csípős. A szerecsendió és a fehérbors a besamel-szósz legfontosabb alkotórésze.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK3041

    Összetevők: citrom, glükózszirup, cukor, tartósítószer: E220, savanyúságot szabályozó: E330

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK1420

    Felhasználási javaslat: Ízlés szerint bármilyen ételhez felhasználható. A bors az egész világon a legelterjedtebb és legtöbbet használt fűszer, amelynek színe lehet fekete, fehér, piros vagy zöld, attól függően, hogy milyen érettségi állapotban szedik le.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK5410

    Felhasználási javaslat: Sertés- és marhahúsból készült ételek ízesítésére, grillezéshez, rostonsütéshez, pácoláshoz, pikáns ételek készítéséhez ajánljuk.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK3119

    Gazdag A, D, C vitaminokban és vastartalma is nagy. Magas a csersav- és foszfortartalma miatt kitűnő vértisztító. Megelőzheti a vérerek törékenységét, csökkenthetii a kalcium lerakódását az erekben.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK6066

    Felhasználási javaslat: Ízlés szerint bármilyen ételhez felhasználható. Érdekesség, hogy a fekete, a fehér, a zöld és még a rózsaszín bors is ugyanarról a növényről származik, csupán más-más érlelési folyamaton mentek át.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK9624

    Összetevők: burgonyapehely, kukoricapehely, kukoricaliszt, fűszerek, só

    Készleten