ÍZTÁR Fűszermanufaktúra Kft.

  • Cikkszám Cikksz. ITK9587

    Összetevők: burgonyapehely, kukoricapehely, kukoricaliszt, fűszerek, só

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK9570

    Feltétként saláták, főzelékek mellé vagy köretként húsételekhez. Összetevők: burgonyapehely, kukoricapehely, kukoricaliszt, fűszerek, só

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK5138

    Összetevők: cukor, vanília. A termék zellert, földimogyorót, mustármagot, dióféléket és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK2556

    Felhasználási javaslat: Szárnyashúsból készült és gyümölcsös ételek ízesítésére ajánljuk.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0263

    A chili íze a nagyon csípőstől az édesig változhat. A chili fontos összetevője fűszerkeverékeknek, mint pl. a curry-nek, de jól illik főtt tésztákhoz Sambal-, Tabasco- és Harissa-szósz fűszereként is.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK1260

    A szerecsendió-virág igen aromás, fűszeres, faízű, édeskés, keserű és egy picit csípős. A szerecsendió és a fehérbors a besamel-szósz legfontosabb alkotórésze.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK1062

    A sáfránynak intenzíven aromás, fűszeres, földízű, virágos zamatú, hosszantartó íze van. A sáfrány teljes aromája csak néhány hónapos állás után fejlődik ki. Minél sötétebb színűek a sáfrányszálak, annál jobb minőségű a fűszer.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0188

    A chili fontos összetevője fűszerkeverékeknek, mint pl. a curry-nek, de jól illik főtt tésztákhoz Sambal-, Tabasco- és Harissa-szósz fűszereként is. Fontos szerepe van még latin-amerikai specialitások, továbbá thai curry-k, indiai curry-k, wok-ételek, a Chili con Carne nevű mexikói chilis bab és kínai ételek fűszerezésénél.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK1420

    Felhasználási javaslat: Ízlés szerint bármilyen ételhez felhasználható. A bors az egész világon a legelterjedtebb és legtöbbet használt fűszer, amelynek színe lehet fekete, fehér, piros vagy zöld, attól függően, hogy milyen érettségi állapotban szedik le.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK9051

    A fűszerpaprika egyetlen magyar háztartásból sem hiányozhat. A frissen őrölt, piros paprika a valódi magyaros ételek jellegzetes fűszere, mely egyedi aromájával és zamatával élménnyé teszi az étkezést.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK8429

    A fűszerpaprika egyetlen magyar háztartásból sem hiányozhat. A frissen őrölt, piros paprika a valódi magyaros ételek jellegzetes fűszere, mely egyedi aromájával és zamatával élménnyé teszi az étkezést.

    Készleten
    1 535 Ft
  • Cikkszám Cikksz. ITK0119

    Felhasználási javaslat: Vadhúsok pácolásához, vadhúsokból készült ételek ízesítéséhez. A borókabogyó íze kissé kesernyés, fűszeres, aromás, enyhén faízű, terpentinre emlékeztető, gyantás. Ízében meleg és édes árnyalat is érezhető, mely a rózsaborsra emlékeztet.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK6066

    Felhasználási javaslat: Ízlés szerint bármilyen ételhez felhasználható. Érdekesség, hogy a fekete, a fehér, a zöld és még a rózsaszín bors is ugyanarról a növényről származik, csupán más-más érlelési folyamaton mentek át.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK6080

    Mint fekete bors, rendelkezik az összes erre jellemző általános tulajdonsággal, viszont vannak egészen specifikus jegyei, melyek kiemelik a fekete borsok tömegéből, és egyedivé teszik.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0720

    Felhasználási javaslat: Mindenféle zöldségből készült salátához ajánljuk. A fűszernövény levesekben, salátákban, kenhető sajtkrémekben és mártásokban fejti ki legjobban ízét.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK1161

    A "rózsabors" elnevezés félrevezető lehet, hiszen az igazi borshoz képest ez a fűszer sokkal édesebb, ugyan enyhén csípős, de íze a borókabogyóéhoz hasonló.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0768

    A mustármag elengedhetetlen fűszere savanyúságoknak, chutney-nak. Adható gumós zöldségekhez, mint a cékla vagy a paszternák, jól illik fejes- és a kelkáposztához, kolbászfélékhez, szalámikhoz, használhatjuk továbbá pácokhoz, grillezett és főtt húsokhoz, halakhoz, salátákhoz és dresszingekhez.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0058

    Felhasználási javaslat: Levesek, húsok, főzelékek és savanyúságok elkészítéséhez.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK1215

    A szegfűbors erősen aromás, enyhén borsos ízű fűszer, kissé emlékeztet a szegfűszegre, a fahéjra vagy a szerecsendióra, ezért is hívják angolul "Mindenfűszer"-nek (Allspice).

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK5403

    Felhasználási javaslat: Salátákhoz, ragukhoz, különböző húsételek ízesítésére ajánljuk. Összetevők: petrezselyem, zellerlevél, hagyma, kakukkfű

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK5380

    Felhasználási javaslat: Minden grillezett és serpenyőben sütött húshoz, töltelékekhez, tojásételekhez, körözöttekhez. Összetevők: só, vöröshagyma, bors, curry (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), kurkuma, petrezselyemlevél.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK2755

    Felhasználási javaslat: Szárnyas-, sertés-, és marhahúsból készült ételek készítéséhez.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK0072

    Felhasználási javaslat: Az olasz konyha jellegzetes fűszere. Ízesíthetünk vele mindenfajta paradicsomos ételt, pizzaszószokat, húsokat.

    Készleten
  • Cikkszám Cikksz. ITK1314

    Sütemények, édességek egzotikus hozzávalója, kellemesen gyümölcsös ízt varázsol ételeinkbe. Használják gyakran a keleti konyhákban főételekbe is. A reformkori konyha egyik kedvenc alapanyaga volt, de ősidők óta használt fűszer, a fáraók kedvenc ételeiben gyakran használták.

    Készleten