Íz Tár ötmagkeverék 100g
Íz Tár ötmagkeverék 100g
490 Ft

Íz Tár ötmagkeverék 100g

490 Ft

Tökmag, lenmag, szezámmag, napraforgómag és földimogyoró keveréke.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma 18:30-ig

  • Bartók Béla

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Íz Tár ötmagkeverék

Kiszerelés: 100g

Összetevők: tökmag, lenmag, szezámmag, napraforgómag, földimogyoró

A termék zellert, földimogyorót, mustármagot, dióféléket és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápérték 100g termékben:

  • Energia: 1234 kJ / 580 kcal
  • Fehérje: 24,8 g
  • Szénhidrát: 15,2 g
    • ebből cukor: 1,9 g
  • Zsír: 49 g
    • ebből telített zsírsav: 6,8 g
  • Só: 0,04 g

A termék kizárólag a nátrium természetes jelenléte miatt tartalmaz sót.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Csomagolja és forgalmazza: ÍZTÁR-Fűszermanufaktúra Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Csipkebogyó magliszt Egészséges táplálkozás

A maglisztek magas tápanyagtartalommal rendelkező, sokoldalúan felhasználható élelmiszer-alapanyagok. Természetes módon gluténmentes, funkcionális élelmiszerek, melyek alkalmazásával nem csupán különlegesebbé tehetjük ételeink ízvilágát, de egészségünket is támogathatjuk. 

Probiotikumok Emésztőrendszer támogatása

A probiotikumok az egészséges bélflórában természetes módon jelen lévő, hasznos baktériumok. Egysejtű organizmusok, melyek feladata a bélflóra egyensúlyának fenntartása, a vitaminok és tápanyagok bélfalon keresztül való felszívódásának elősegítése és az immunrendszer egészségének megőrzése.