A Multi-vitamin.hu elnyerte a HungarEcomm Stars díjat!

Örömmel értesültünk a megtisztelő elismerésről: a Growww Digital nevű digitálismarketing-ügynökség által átadott „HungarEcomm Stars” díjat - 46 másik magyar tulajdonú e-kereskedelmi vállalkozás mellett - Webáruházunk is elnyerte. 

1. Mit képvisel a HungarEcomm Stars díj?

HungarEcomm Stars díjjal azokat a magyar tulajdonú e-kereskedelmi vállalkozásokat díjazzák, amelyek éves online árbevételük, digitális kompetenciájuk, hatékony piaci stratégiájuk és gazdasági stabilitásuk alapján világpiaci szinten is versenyképesnek minősülnek[1]. A Growww Digital, a Digitális Kereskedelmi Szövetség és az Ecommerce Hungary által összeállított listára felkerült negyvenhét cég a hazai webshopok egy ezrelékét jelenti - s egyben a magyarországi székhelyű e-keres vállalkozások legjobbjait képviseli. Azokat a vállalkozások amelyekben megvan a potenciál arra, hogy felvegyék a versenyt a nemzetközi versenytársakkal, hozzájáruljanak a magyar export növeléséhez, a magyarországi e-kereskedő cégek piacának védelméhez, a magyarországi munkahelyek presztízsének emeléséhez, s összességében véve az ország gazdasági teljesítményének növeléséhez

A HungarEcomm Stars díjat három kategóriában osztották ki, Webáruházunk ebből az Emelkedő csillagok kategóriában szerezte meg a kitüntetést. A díjazottakról és a hazai e-kereskedelem piaci kilátásairól a Growww Digital ügyvezető partnere, Szabó László a Millásreggeli podcast ma reggeli adásában osztotta meg gondolatait[2].

2. A magyar e-kereskedelem nemzetközi szinten való térnyerése létfontosságú

A Growww Digital szerint a magyar e-kereskedelem gazdasági értelemben vett biztonsága szempontjából elengedhetetlen, hogy a hazai cégek között legyenek olyan vállalkozások, amik nemzetközi szintre emelkednek - ellenkező esetben ugyanis a külföldi cégek térnyerése túlnövi a magyar vállalkozások befolyásának terét, ennek következtében a magyar gazdaság jelentős összegű, a belföldi bevételekből származó részesedéstől eshet el. A folyamat ezirányú alakulása nyomán Magyarország a külföldi versenytársak felvevőpiacává alakulna át, amely mondanunk sem kell, hatalmas érvágást jelentene a gazdaságnak.

S hogy miért tulajdonítunk ekkora jelentőséget a hazai e-kereskedelemnek? Azért, mert bár jelen állás szerint az e-kereskedelmi szektor a teljes kiskereskedelmi forgalom alig tíz százalékát teszi ki, becslések szerint ez a szám tíz éven belül a 20-25%-ot is elérheti, vagy akár meg is haladhatja. Gazdasági értelemben vett létkérdés tehát, hogy mely cégek bonyolítják le a legnagyobb online forgalmat hazánkban: a helyi vállalkozások, vagy a régiós szinten uralkodó óriások, mint például a cseh Alza és a Kifli, a román Emag, a kínai AliExpress, valamint a jelenleg csillagként tündöklő, szintén kínai Temu.

HungaroEcomm Stars díj

3. A Multi-vitamin.hu szerepe a magyar e-kereskedelemben

A leírtak fényében tehát igen megtisztelő, hogy a rangos elismerést Webáruházunk is elnyerte - s ahogyan eddig, úgy a továbbiakban is 100%-os erőbedobással törekszünk arra, hogy Vásárlóinknak minőségi kiszolgálást nyújtsunk, s gyors és hatékony Ügyfélszolgálatunkkal folyamatosan rendelkezésünkre álljunk.

Örömmel fogadjuk a Growww Digital kitüntetését, és megtisztelő számunkra, hogy a magyar e-kereskedelmi cégek felső egy ezrelékébe tartozhatunk. Inspirálónak tartjuk, hogy olyan prominens cégek mellett foglalhatunk helyet a magyar piacon, mint például a BioTech USA, a Nutriversum Kft. vagy a Pepita Group Zrt. Az elismeréssel együtt pedig elfogadjuk a kihívást is, és folytatjuk stratégiánk fejlesztését, mely nem csupán a hazai, de a nemzetközi piacon is biztosíthatja helyünket - szem előtt tartva alapértékeinket, az ügyfélközpontúság iránti elkötelezettséget és a kiváló minőségű szolgáltatás biztosítására való törekvést

Köszönjük kedves Vásárlóink bizalmát, mellyel az eddigi évek során hozzánk fordultak, s köszönjük a Growww Digital-nak a kitüntető elismerést!

A HungarEcomm Stars díj kitüntetettjeinek listája erre a linkre kattintva érhető el

Kattints ide, ha szeretnéd meghallgatni a Millásreggeli megnevezett adását!