Keresés

46 találat a(z) "Cikkek" kifejezésre

Forcapil hajhullás elleni készítmények Haj, bőr, köröm

A Forcapil étrend-kiegészítő és hajápolói termékeket kifejlesztő Arkopharma Laboratories több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gyógynövény készítmények és étrend-kiegészítők területén. A vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és gyógynövény-kivonatokat tartalmazó termékek használata dúsabbá és erősebbé teheti hajunkat, s megerősítheti annak védelmét a káros, külső hatásokkal szemben.

Pranagarden Immunerősítés, egészségvédelem

A gyógynövény-alapú Pranagarden termékek célja az immunerősség fenntartásának támogatása, a szervezet energizálása és a jó egészségügyi állapot fenntartása. A Pranagarden összetevői között számos, weboldalunkon már bemutatott gyógynövényt találhatsz: az étrend-kiegészítőket fő hatóanyagai között megtalálhatod az ashwagandhát, a gurmart, az indiai bazsalikomot tartozó és a klorofillt is.

Fáradtság ellen Immunerősítés, egészségvédelem

A megfelelő vitaminok és ásványi anyagok jelenléte szervezetünkben szorosan összefügg energiaszintünkkel. Amikor hiányoznak a szervezetünk működéséhez szükséges tápanyagok, könnyebben érezhetjük magunkat fáradtnak, kimerültnek, s munkabírásunk is csökkenhet. Írásunkban kiemelünk néhány fontos tápanyagot, melyek optimális mennyiségben való bevitelével hatékonyan csökkenthető a fáradtság.

Méhpempő Immunerősítés, egészségvédelem

A méhkaptár legfőbb lakója, a méhkirálynő hosszú élettartamát eme különleges „életelixírnek” köszönheti - a több, mint 100 értékes összetevőt tartalmazó méhpempő azonban emberi felhasználására is alkalmas, sőt, értékes hatóanyagai révén hatékony segítséget nyújthat az immunerősség fenntartásában, a betegségek megelőzésében és a gyulladások csökkentésében!

Matcha tea Egészséges táplálkozás

A hagyományos japán teák egyik különlegessége, halványzöld színű matcha a japán teaszertartások harmóniáját idézi otthonunkba. Az elmúlt években a matcha szinte világszerte robbanásszerű népszerűségre tett szert az egészségtudatos fogyasztók körében, ám a matcha nem csupán divat: a japán hagyomány értékes öröksége, mely értékes hatóanyag-tartalmával segítséget nyújthat egészségünk hosszútávú megőrzésében.

Moringa oleifera Immunerősítés, egészségvédelem

Hallottál már a moringáról? A moringa olifeira egy Indiában őshonos növény, melynek levelét hagyományosan a vércukor- és koleszterinszint csökkentésére alkalmazzák, a moringa ezen kívül antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkezik. Az alábbiakban bemutatjuk Neked az moringa 6 potenciális egészségvédő hatását!

Galagonya Szív- és érrendszer egészsége

A galagonya (latinul Crataegus) egy Európában is őshonos növény, melyet élelmiszerként és gyógynövényként egyaránt alkalmazhatunk. A bordó színű, bogyós terméssel rendelkező galagonya jótékony, egészségvédő hatásait évszázadok óta számon tartja a néphagyomány. Fogyaszthatjuk teaként, tabletta vagy kapszula formájában, a natúr galagonya pedig önmagában is kiváló csemege.