Herby's BIO Mandula olaj 30ml
Herby's BIO Mandula olaj 30ml
1 695 Ft

Herby's BIO Mandula olaj 30ml

1 695 Ft

100% tisztaságú, hidegen sajtolt mandula olaj - fogyasztható önmagában vagy salátába keverve.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Rákóczi út

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

  • Szent István körút

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

  • Bartók Béla

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Herby's mandulaolaj 30 ml

Kiszerelés: 30 ml

100% tisztaságú, hidegen sajtolt mandula olaj.

Felhasználási javaslat: Napi egy teáskanál (2 ml) önmagában fogyasztva vagy salátába keverve.)

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Zellert, mustármagot, diót, szezámmagot és mandulát felhasználó üzemben készült.

miben segíthet a mandulaolaj?

Minden bőrtípusnál használható általános bőrápolásra (arcra, dekoltázsra és testápolóként is). Alkalmazható továbbá:

  • Száraz- és vízhiányos bőr ápolására.
  • Érett bőr ápolására.
  • Önálló arcpakolásként, vagy arcpakolás összetevőjeként.
  • Bőrradír alapanyagaként.
  • Sminkeltávolító olajként.
  • Masszázsolajként és más olajokkal keverve hordozóolajként.
  • Fürdővízbe.
  • Sarok, talp- és könyök bőrének puhítására.
  • Körömápolásra.
  • Borotválkozás utáni bőrápolásra.
  • Ekcémás bőr tüneteinek enyhítésére.
  • Hajápolásra és hajpakolásként.
  • Ajakápolóként.
  • Napozás-, szoláriumozás-, szaunázás, vagy úszás utáni természetes bőrregenerálóként.
  • Kismamáknak a növekvő pocakjuk bőrének ápolására.
  • Más olajokkal keverve is kitűnő (pl.: arckrémekbe, testápolókba, arcpakolásokba, hajpakolásba).
  • Ételekbe is kiváló: salátákra, smoothiekba, müzlikbe, mártásokhoz, de levesekhez, húsokhoz és tésztaételekhez is. Marcipánok és sütemények készítéséhez is ajánljuk.

Külsőleg és belsőleg egyaránt használható!

 

További tudnivalók a termékről:

Tárolás: Hűvös, fénytől védett helyen, zárt kupakkal. Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat, de ez nincs hatással a termék minőségére. 

Forgalmazza: Farkas Péter e. v., Pécs

Származási hely: EU

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Immunerősítő smoothie Egészséges táplálkozás

Az ünnepi lakomák után az újév első napjai remek lehetőséget kínálnak arra, hogy könnyedebb, mégis tápláló ételekkel támogassuk szervezetünket. Ebben a cikkben négy ízletes és egészséges smoothie receptjét mutatjuk be: a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag turmixok nem csupán emésztésünket segítik, de immunrendszerünk védelmét is erősítik.

Kókuszolaj Bőrápolás, natúr kozmetikumok

A kókuszolaj egy sokoldalúan felhasználható, értékes hatóanyagokban gazdag növényi olaj. A konyhában és a szépségápolásban egyaránt felhasználhatjuk, fontos azonban tisztában lennünk, melyik felhasználási célra melyik kókuszolaj-típus a legjobb választás. Írásunkban összegezzük a különféle kókuszolajok legfontosabb tulajdonságait és tippeket adunk a kókuszolaj házi felhasználására - kulináris és bőrápolási célokra!

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.

Mi is az a glicin? Immunerősítés, egészségvédelem

A glicin egy nem esszenciális aminosav, mely számos fehérje alkotóelemei között megtalálható, többek között a kollagén egyik legfontosabb összetevője. 75 g/mol molekulatömegével a legkisebb aminosavnak számít, kis mérete ellenére azonban rengeteg fontos feladatot lát el szervezetünkben. Noha szervezetünk magától is képes előállítani, fontos, hogy étrendünkben helyet kapjanak a magas glicintartalmú élelmiszerek, mint például a zselatin, a csontleves és más állati eredetű fehérjék.