MediNatural szúnyog és rovarűző 10 ml
MediNatural szúnyog és rovarűző 10 ml
1 450 Ft
1 860 Ft

MediNatural szúnyog és rovarűző 10 ml

1 450 Ft
1 860 Ft

Az illóolaj keverék természetes megoldást nyújt a szúnyogok és rovarok ellen, legyen szó a nyugodt, rovarmentes éjszakai pihenésről vagy zavartalan kültéri programokról. 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

Részletes leírás

MediNatural szúnyog és rovarűző 10 ml

A MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék hatóanyagait kizárólag 100%-os természetes illóolajok - citromfű, levendula, eukaliptusz - alkotják. Az illóolaj keverék természetes megoldást nyújt a szúnyogok és rovarok ellen, legyen szó a nyugodt, rovarmentes éjszakai pihenésről vagy zavartalan kültéri programokról. 

Alkalmazási javaslat:

 • Cseppentsünk 10 csepp illóolaj keveréket a párologtatóba a zavartalan éjszakai pihenésért. A párologtatót kültéren használva nagyobb cseppszámot alkalmazzunk!
 • Házi készítésű spray: Fél evőkanál gyógyszertári alkoholt töltsünk 100 ml vízbe, majd cseppentsünk hozzá 10-15 csepp MediNatural Szúnyog- és Rovarűző illóolaj keveréket. A házi készítésű spray-t alkalmazása előtt mindig rázzuk fel!
 • Gyertyakészítéshez: 5-10%-os hígítási arányban adjunk az illóolajból a már enyhén hűlőfélben lévő viaszhoz! A kész gyertya kiváló rovarűző segédeszköz a kültéri nyári programokhoz!

ÖSSZETEVŐK

Indiai Citromfű illóolaj, Levendula illóolaj, Eukaliptusz illóolaj

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

Figyelmeztetések: Gyermekek elől elzárva tartandó! Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön! Nem szabad lenyelni!Az illóolajok gyúlékony anyagok, ezért ne cseppentse közvetlenül az égő gyertyához, mécseshez! Szaunázásnál csak vízzel hígított illóolajt használjon, közvetlenül az illóolajat ne öntse a forró kőre. Ha bármilyen kellemetlen hatást, érzékenységet észlel magán, többet ne használja azt az illóolajat vagy keveréket!

Forgalmazó: Medi-Natural Kft.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, 
ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Természetes rovarriasztás illóolajokkal Háztartás

Sült húsok és zöldségek, hűsítő italok, kempingszék, kellemes háttérzene – a nyáresti, családi-baráti grillezések elengedhetetlen kellékei. Ha az estének valamilyen vízparti terület ad színteret, az összkép még hangulatosabb. Van azonban még egy tényező, ami, ha nem is elengedhetetlen, de kikerülhetetlen, főleg az esti, vízközeli programok esetén: a kellemes kis összejövetelek hívatlan és kártékony vendége, a szúnyog.