Dr. Chen Prostayol forte kapszula 40db
Dr. Chen Prostayol 6 Forte kapszula 40 db

2 495 Ft
2 795 Ft

Dr. Chen Prostayol 6 Forte kapszula 40 db

2 495 Ft
2 795 Ft

A Prostayol kapszula továbbfejlesztett változataként a Prostayol 6 Forte kapszula hatféle hatóanyaggal segíti a prosztata egészségének védelmét.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető ma 18:00-ig

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Pólus Center

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

Részletes leírás

A hagyományos Prostayol kapszula továbbfejlesztett változata tökmagolajjal, kisvirágú füzikével, törpepálma-kivonattal és paradicsomból kivont likopinnal védi a prosztata egészségét, csalán gyökerével segíti alsó húgyutak erősítését, és a benne található háromszoros mennyiségű halolaj pedig a hatóanyagok jobb felszívódásáért felelős.

A tökmagolaj és a törpepálma-gyümölcs segítheti a prosztata egészséges működésének fenntartását. A halolaj kedvező arányban tartalmaz többszörösen telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat (EPA, DHA), amelyek hozzájárulhatnak a prosztata körül elhelyezkedő szervek keringésének egészségéhez. 

A nagy csalán gyökere erősítheti a vese meridiánját és akár hozzájárulhat a prosztatagondok megelőzéséhez és enyhítéséhez is. Ezek kialakulása nem kizárólag a korral jár, hanem adódhat a sok ülésből (pl. számítógép előtt), a szűk farmernadrág viseléséből, a krónikus székrekedés erős nyomást gyakorló hatásából, valamint felgyorsult világunk túlságosan sok zsíros, nehéz ételt, gyógyszert, alkoholt fogyasztó, túl intenzív és stresszes életmódjából. A készítmény hatóanyagainak köszönhetően segíthet a prosztata egészségének megőrzésében.

Ajánlott adagolás: Napi 1x1, szükség esetén napi 2x1 kapszula bő folyadékkal lenyelve.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Dr. Chen Prostayol 6 Forte kapszula 40 db