Netamin Halkollagén peptidek por 200 g
Netamin Halkollagén peptidek por 200 g
8 490 Ft

Netamin Halkollagén peptidek por 200 g

8 490 Ft

Hidrolizált, I-es típusú halkollagén peptidek. Semleges ízű és illatú, gyorsan oldódó por.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Rákóczi út

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Szent István körút

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Netamin Halkollagén peptidek

Kiszerelés: 200 g por

Hidrolizált, I-es típusú halkollagén peptidek. Könnyen, gyorsan oldódó por, semleges ízzel és illattal, így vízbe keverve is fogyasztható. Maximális sejtszintű felszívódás, optimális hasznosulás.

Az ajánlott mennyiség napi 5 gramm (egy csapott teáskanál), amely folyadékban elkeverve fogyasztandó.

A kollagén szervezetünk legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjéje, „ragasztóanyag”, mely szó szerint összetartja a testünket. Elnevezése is a görög kólla szóból ered, mely ragasztót jelent. Bőrünk 75-80%-át kollagén alkotja, de fő szerkezeti építője a hajnak, körömnek, csontoknak, inaknak, por-coknak, izmoknak és ereknek is. Sajnos a kollagén egyik legnagyobb ellensége maga az idő: 25 éves kortól évente kb. 1,5%-kal csökken a szervezetünk kollagénszintje. Emellett olyan tényezők is fokozzák ezt a negatív folyamatot, mint az UV-sugárzás, dohányzás, stressz, helytelen táplálkozás és genetikai adottságok.

A termékünkben megtalálható Naticol® BPMG kollagént a francia Weishardt cég állítja elő, mely több mint 170 év tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. A legjobb minőségű alapanyagokból, gyengéd enzimatikus folyamat segítségével jön létre az egyedülálló aminosav-profillal rendelkező kollagén.

A halkollagén más forrásból származó kollagénekhez viszonyítva előnyösebb választás azoknak is, akik kerülik az emlősökből készült ételeket akár egyéni megfontolásból, akár azok Neu5Gc tartalma miatt (pl. autoimmun vagy emésztőszervi betegségekben szenvedők).

Összetevők:

100% hidrolizált halkollagén (Naticol® halkollagén peptidek)

Aminosav összetétel-arány (%):

  • Glicin 20,9%
  • Prolin 12,6%
  • Glutaminsav 11,6%
  • Hidroxiprolin 10,5%
  • Arginin 8,9%
  • Alanin 8,3%
  • Aszparaginsav 5,1%
  • Lizin* 3,5%
  • Szerin 3,5%
  • Treonin' 2,7%
  • Leucin' 2,6%
  • Fenilalanin' 2,3%
  • Valin* 2,0%
  • Izoleucin* 1,5%
  • Hidroxilizin 1,5%
  • Hisztidin" 1,3%
  • Metionin* 0,8%
  • Tirozin 0,4%
  • Cisztein + Cisztin 0,03%
  • * = Esszenciális aminosavak 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva.

Gyártó: Netamin

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Egészséges ízületek és porcok Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Az életkor előrehaladtával a bőr, valamint az ízületek és porcok állapota természetes módon változik. A megfelelő tápanyagok bevitelével azonban sokat tehetünk e folyamat lelassításáért, s kedvezőbb alakulásáért - ebben nyújthatnak segítséget a kollagént és hialuronsavat tartalmazó, jó minőségű étrend-kiegészítők. Írásunkban bemutatujuk, hogyan segítik elő a kollagén és a hialuronsav bőrünk szépségének és egészségének megóvását, valamint az ízületek és a porcok rugalmasságának, feszességének fenntartását.

Kollagén Haj, bőr, köröm

A kollagén a bőrápoló, ránctalanító és ráncmegelőző hatású készítmények egyik leggyakoribb összetevője, s egyben a szervezetünkben legnagyobb arányban megtalálható fehérjetípus. Fontos szerepet tölt be egészségünk megőrzésében: összetartja és rugalmassá teszi a csontokat, ízületeket, inakat és porcokat, valamint hozzájárul a bőr feszességének megőrzéséhez.

Kollagén ABC Egészséges táplálkozás

A testünket alkotó fehérjék 70%-át a kollagén képezi – a masszív, szálas szerkezettel rendelkező fehérje szinte minden testrészünk felépítésében részt vesz, segíti a feszes, rugalmas bőr megőrzését, a csontok keménységének és szerkezetének megóvását, valamint az inak és a porcok egészségének fenntartásához. A következőkben olyan tápanyagok és élelmiszerek ABC-listáját állítottuk össze, melyek segítik a szervezet kollagéntermelését.