Interherb Proteines zabkása (Fehércsoki Ízű) Prémium kollagénnel 1000g
Interherb Proteines Zabkása Prémium kollagénnel (Fehércsoki ízű) 1000g
4 650 Ft

Interherb Proteines Zabkása Prémium kollagénnel (Fehércsoki ízű) 1000g

4 650 Ft

Teljes értékű reggeli, adagonként 5000 mg prémium minőségű kollagénnel! Finom és gyorsan elkészíthető zabkásánk alacsony cukortartalma mellett lassan felszívódó szénhidrátokkal biztosítja az energiát, egyúttal fehérjében és rostokban is gazdag.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Interherb proteines Zabkása prémium kollagénnel (fehércsoki ízű) 1000g

Kiszerelés: 1000 g (20 adag)

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

Teljes értékű reggeli, adagonként 5000 mg prémium minőségű kollagénnel! Finom és gyorsan elkészíthető zabkásánk alacsony cukortartalma mellett lassan felszívódó szénhidrátokkal biztosítja az energiát, egyúttal fehérjében és rostokban is gazdag.

  • magas fehérje- (10,5g) és rosttartalom
  • lassan felszívódó szénhidrátokkal
  • hozzáadott cukor nélkül
  • könnyen és gyorsan elkészíthető
  • páratlanul finom ízben

Kollagénnel gazdagított, finom és gyorsan elkészthető zabkásánkat bárhol és bármikor elfogyaszthatja, amikor csak megéhezik, vagy kényeztető, ugyanakkor egészséges desszertre vágyik. Alacsony cukortartalma mellett lassan felszívódó szénhidrátok biztosítják az energiát, egyúttal fehérjében és rostokban gazdag. Adagonként 5000 mg jól hasznosuló, prémium minőségű kollagént tartalmaz, amiért a bőre is hálás lesz. Fogyassza egészséggel!

felhasználás

Készítse el finom és egészséges reggelijét, vacsoráját, vagy desszertjét az alábbiak szerint: adagonként 50 g=2 kanál (a csomagolás tartalmazza) instant porhoz adjon kb. 1,5 dl (sűrűbb kásához) - 2,5 dl (hígabb péphez) meleg vizet, tejet vagy tejhelyettesítő italt, keverje össze alaposan, majd 1-2 perc elteltével már fogyaszthatja is. A hozzáadott folyadék és instant zabkása mennyiségével kísérletezze ki kásájának kedvelt sűrűségét, adagját! Ízlés szerint gazdagítható gyümölcsökkel, magvakkal.

Figyelmeztetés: Önmagában ne fogyassza, mert a porszerű anyag fulladást okozhat!

Összetevők

zabliszt 67% (glutén), zabpehely 18% (glutén), szarvasmarha eredetű hidrolizált kollagén, aroma, só, sűrítőanyag (xantán gumi), édesítőszerek: (szukralóz, szteviol-glikozidok).

Átlagos tápérték 100 g termékben:

  • Energia: 1532 kJ/366 kcal
  • Zsír: 6 g
  • - ebből telített zsírsavak: 1,1 g
  • Szénhidrát: 53 g
  • - ebből cukrok*: <0,5 g
  • Rost: 8,5 g
  • Fehérje: 21 g
  • Só: 0,70 g

*: kizárólag az alapanyagokban természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Elsődleges összetevő eredete: EU. Emberi fogyasztásra alkalmas kollagén.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől és idegen szagoktól elzárva. Gyermekektől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot. 

Forgalmazza: BGB Interherb Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Kollagén Haj, bőr, köröm

A kollagén a bőrápoló, ránctalanító és ráncmegelőző hatású készítmények egyik leggyakoribb összetevője, s egyben a szervezetünkben legnagyobb arányban megtalálható fehérjetípus. Fontos szerepet tölt be egészségünk megőrzésében: összetartja és rugalmassá teszi a csontokat, ízületeket, inakat és porcokat, valamint hozzájárul a bőr feszességének megőrzéséhez.

Kollagén ABC Egészséges táplálkozás

A testünket alkotó fehérjék 70%-át a kollagén képezi – a masszív, szálas szerkezettel rendelkező fehérje szinte minden testrészünk felépítésében részt vesz, segíti a feszes, rugalmas bőr megőrzését, a csontok keménységének és szerkezetének megóvását, valamint az inak és a porcok egészségének fenntartásához. A következőkben olyan tápanyagok és élelmiszerek ABC-listáját állítottuk össze, melyek segítik a szervezet kollagéntermelését.

Kollagén Bőrápolás, natúr kozmetikumok

A kollagén a testünket alkotó fehérjék mintegy 30%-át teszi ki. Nem csupán a bőr feszességéért és rugalmasságáért felel, hanem elengedhetetlen a csontok, az ízületek, az izmok, a haj és a körmök egészségének megőrzéséhez is. Nem véletlen, hogy számos bőrápoló és ránctalanító kozmetikai termék tartalmaz kollagént, hiszen az öregedési folyamatok lassításának egyik leghatékonyabb az elegendő kollagénbevitel biztosítása.

Egészséges ízületek és porcok Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Az életkor előrehaladtával a bőr, valamint az ízületek és porcok állapota természetes módon változik. A megfelelő tápanyagok bevitelével azonban sokat tehetünk e folyamat lelassításáért, s kedvezőbb alakulásáért - ebben nyújthatnak segítséget a kollagént és hialuronsavat tartalmazó, jó minőségű étrend-kiegészítők. Írásunkban bemutatujuk, hogyan segítik elő a kollagén és a hialuronsav bőrünk szépségének és egészségének megóvását, valamint az ízületek és a porcok rugalmasságának, feszességének fenntartását.