BENEFITT Reform Marhakollagén peptid italpor, natúr 300g
BENEFITT Reform Marhakollagén peptid italpor, natúr 300g
4 995 Ft

BENEFITT Reform Marhakollagén peptid italpor, natúr 300g

4 995 Ft

Szép bőr & egészséges ízületek. Cukormentes, laktózmentes, gluténmentes.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Szent István körút

    Átvehető ma 16:00-ig

Részletes leírás

BENEFITT Reform Marhakollagén peptid italpor, natúr

Kiszerelés: 300g

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

A kollagén a bőr- és a porcszerkezet nélkülözhetetlen vázanyaga. Szerepe van a bőr rugalmasságának megőrzésében, a porcszövet épségében.

  • Szarvasmarha eredetű kollagénnel
  • Szép bőr & egészséges ízületek
  • 10 000mg kollagén/adag
  • Közepes molekulatömegű
  • Hatékony felszívódású
  • Gyorsan elkészíthető
  • Steviával
  • Cukormentes
  • Tökéletesen oldódik
  • Fehérjében gazdag
  • Kellemes ízvilág
  • Természetes módon glutén- és laktózmentes

Javasolt fogyasztás: naponta 1-3 púpozott teáskanál (5-15 g) kollagén port oldjon fel ízlés szerint teában, gyümölcslében, tejitalban, joghurtban stb. vagy keverje egy tál müzlibe. Fogyassza rendszeresen 2-3 hónapig, majd tartson két hét szünetet! Időseknek, sportolóknak, fizikai munkát végzőknek különösen ajánlott.

ÖSSZETÉTEL

Összetevők: hidrolizált szarvasmarha kollagén.

Mentes üzem: Előállító üzemünkben búzát és egyéb gluténforrást, szóját, tojást, tej- és tejszármazékokat nem használunk fel.

Tápérték 100 g termékben:

  • Energia: 1530 kJ (364 kcal)
  • Zsír: 0 g
    • ebből telített zsírsavak: 0 g
  • Szénhidrát: 0 g
    • ebből cukor: 0 g           
  • Rost: 0 g
  • Fehérje: 90 g
  • Só: 0,40g

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év)

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25° C), száraz, idegen szagoktól elzárt helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Felbontást követően a simítózár segítségével zárja vissza a termék csomagolását.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Önmagában ne fogyassza, mert a porszerű anyag fulladást okozhat!

Származási ország: Argentína

Forgalmazza: BGB Interherb Kft. 1136 Budapest, Tátra u. 25. Info vonal: 06 1/3-339-339 E-mail: info@interherb.hu


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Kollagén Egészséges táplálkozás

A testünket alkotó fehérjék 70%-át a kollagén képezi – a masszív, szálas szerkezettel rendelkező fehérje szinte minden testrészünk felépítésében részt vesz, segíti a feszes, rugalmas bőr megőrzését, a csontok keménységének és szerkezetének megóvását, valamint az inak és a porcok egészségének fenntartásához. A következőkben olyan tápanyagok és élelmiszerek ABC-listáját állítottuk össze, melyek segítik a szervezet kollagéntermelését.