Mecsek Szemvidítófű szálas tea 40g
Mecsek Szemvidítófű szálas tea 40g
695 Ft

Mecsek Szemvidítófű szálas tea 40g

695 Ft

Alkalmazhatjuk szemvíz készítésére szemhéj- és szemkötőhártya-gyullladás esetén.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Budaörs

  Átvehető 2024. máj. 21., kedd, nyitás: 7:30

 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2024. máj. 21., kedd, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Mecsek Szemvidítófű szálas tea
nettó tömeg: 40 g

„A szemvidítófűből készített szemvíz szemhéj- és szemkötőhártya-gyulladás esetén alkalmazható.” Prof. Szabó László Gy.

Elkészítési javaslat: 1 evőkanál drogot fél liter vízzel 10 percig főzünk, leszűrve, langyosan alkalmazzuk szemlemosóként. Indokolt esetben a nap folyamán új, friss kivonat készíthető. Az állott folyadék használata nem előnyös, mert szennyeződhet.

összetevők

szemvidítófű (Euphrasiae herba)

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Forgalmazza: Mecsek-Drog Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

A természet kincsestárában számos jótékony, egészségvédő hatású gyógynövényt találhatunk - bemutatunk négyet! Immunerősítés, egészségvédelem

A természet kincsestárában fellelhető gyógynövények számtalan módon lehetnek hasznunkra. A cickafark természetes görcsoldó hatással bír, a zsálya enyhítheti a fájdalmas menstruációs tüneteket és változókori panaszokat, a hársfa nyugtathatja az idegeket, míg a kamilla enyhítheti az emésztőrendszeri panaszokat. Lássuk, milyen egyéb módokon járulhatnak hozzá az említett gyógynövények egészségünk megőrzéséhez - érdemes betárazni belőlük, hogy szükség esetén máris elkészíthessünk egy bögre forró gyógyteát!