NT ESI Echinacea kapszula 60db
ESI Echinaid Immunerősítő Echinacea kapszula 60 db
2 495 Ft
2 790 Ft

ESI Echinaid Immunerősítő Echinacea kapszula 60 db

2 495 Ft
2 790 Ft

Echinacea kapszulánk, nagy dózisú, standardizált étrend-kiegészítő, ami mind a kétféle Echinacea (Echinacea purpurea és Echinacea angustifolia) kivonatát egyesíti.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető 2023. febr. 6., hétfő, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető 2023. febr. 6., hétfő, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2023. febr. 6., hétfő, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető ma, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2023. febr. 6., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

ESI Echinaid® Echinacea, kasvirág koncentrátum

Nagy dózisú, standardizált étrend-kiegészítő, amely az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) és az Echinacea angustifolia (keskenylevelű kasvirág) különböző részeit (virágzat, levél, szár, gyökér) egyesíti. Az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező folyamataihoz, valamint az alsó húgyúti szervek egészséges működéséhez. Jótékony hatása több évtizedes múltra tekint vissza. Ismertebb hatóanyagai: kávésav-származékok, poliszacharidok, alkamidok.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Az echinacea (másnéven kasvirág) kivonatának alkalmazásával szervezetünk általános védekezőképességét támogathatjuk, a gyógynövény továbbá hozzájárul a húgyúti egészségének fenntartásához.

A kasvirágnak két gyógyászati célokra használt típusa van: a bíborlevelű kasvirág (Echinacea purpurea) és a keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia). Mindkét növény nyáron virágzik, a száraz erdők, füves puszták területén található meg és hasonló gyógyhatással rendelkezik. Echinacea kapszulánk, nagy dózisú, standardizált étrend-kiegészítő, ami mind a kétféle Echinacea kivonatát egyesíti.

hatóanyagok

 • Echianece purpurea növény száraz kivonat D/E 2:1270 mg
 • Echinacea purpurea teljes növény száraz kivonat D/E 4:175 mg
 • Echinacea purpurea gyökér száraz kivonat  D/E 2:1
 • garantált 2% cikória sav kivonat30 mg
 • Echinacea angustifolia gyökér száraz kivonat  D/E 10:1
 • garantált 4% echinacosid tartalom5 mg

Összetevők: bíbor kasvirág (Echinacea purpurea L.) teljes növény kivonata 6:1, 4% polifenol tartalommal; növényi kapszula (pullulán, természetesen fermentált tápiókából), bíbor kasvirág (Echinacea purpurea L.) teljes növény kivonata 4:1, bíbor kasvirág (Echinacea purpurea L.) teljes növény kivonata 2:1, 2% cikóriasav tartalommal; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia L.) gyökér kivonat, 4% echinakozid tartalommal; csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), zselésítőanyagok (karragén, kálium-klorid).

Adagolási javaslat: 
Naponta 1-3 kapszula bevétele folyadékkal.

EGYÉB TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Minőségét megőrzi:
a csomagoláson / terméken jelezett időppontig.

OETI: 23202/2020

Forgalmazó: Natur Tanya Doktor Természet Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

ESI Echinaid Immunerősítő Echinacea kapszula 60 db