Specchiasol 100%-os hígítatlan Natur Aloe Vera koncentrátum 1L

2 890 Ft
3 290 Ft

Az Aloe Vera fogyasztása a szervezetünk számára biztosíthatja a létfontosságú tápanyagokat. Baktériumölő, vírusölő, gombaölő és gyulladáscsökkentő hatása is közismert.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Bartók Béla

    Átvehető 2019 dec. 9, hétfő, nyitás: 10:00

  • Szent István körút

    Átvehető 2019 dec. 9, hétfő, nyitás: 7:30

  • Rákóczi út

    Átvehető 2019 dec. 9, hétfő, nyitás: 7:30

  • Pólus

    Átvehető ma, nyitás: 10:00

  • Fény utcai piac

    Átvehető 2019 dec. 9, hétfő, nyitás: 7:30

Mennyiség:

Részletes leírás

Kiszerelés: 1 Liter

A Specchiasol Natur Aloe Vera lé szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta. - logó a csomagoláson!

Mit jelent Önnek a logó? Azok a cégek, akik az IASC Hitelesítő Pecsétet használják a termékeiken és kiadványaikban, biztosítják a vásárlóikat, hogy: a termék előírt acemannan mennyiséget képvisel az Aloe tartalomban és, hogy a termék a szigorú IASC előírásoknak megfelelő Aloe minőséget képvisel.

A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva, így őrzi az Aloe Vera levelének belső géljében található szerves alkotóelemeket. A termék, szűrés nélkül kinyert nedve friss és legalább 5 éven át érett levelek belső géljét foglalja magában, víz, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül. Az összetevők természetesek és módosítatlanok maradnak, mintha csak most szedték volna le őket. A felhasznált Aloe Vera műtrágyát nem használó termelőtől származik!

Az IASC sztendered előírja, hogy csak az acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat tartalmazó termékeket lehet helyesen Aloe Verának címkézni.

Az acemannan egy természetben előforduló poliszacharid, ami megvan az aloe verában a növénytani azonosításra használatos vizsgálati ezközként. Azok a termékek, amik nem tartalmaznak acemannant nem tekinthetők valóban Aloe Vera alapúnak.

A Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács Hitelesítő Program az aloe termékekben (legyenek akár nyersanyagok akár késztermékek) lévő valódi aloe mennyiség feltűntetésével való visszaélések miatt született a korai 80-as években.

Az IASC kifejlesztette a hitelesítési programját, ami lehetővé teszi az aloe termelőknek, feldolgozóknak és gyártóknak, hogy a létesítményeiket és termékeiket egy sor szigorú tesztnek és ellenőrzési programnak vessék alá, amiken ha átmennek, engedélyt kapnak az aloe és aloe termékek hitelesítésére és az IASC által felhatalmazott Hitelesítési Pecsét feltüntetésére minden termékükön és kiadványukon.

Garantált minőség

- A Specchiasol által gyártott Aloe Vera - (Aloe Barbadensis Miller)- ital közvetlenül a friss növényből származik, és nem pedig a növény szárított porából készül.

- A Specchiasol Aloe Vera leveleket és válogatott levelekből származó szűretlen belső gélt használ, amelyek frissek és legalább 5 évig növekedtek.

- Az összetevők természetesek és módosítatlanok maradnak, mintha csak most szedték volna le őket.

A teljes poliszacharid tartalom nem kevesebb mint 8000 mg/l

- Az aloin természetes módon eliminálódik a tövisek és minden egyes külön levél csúcsának kézi szűrése folyamán.

- A friss növényeket hidegnyomásnak vetik alá, és az extrakció víz, színezék, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül történik.

- A felhasznált Aloe Vera műtrágyát vagy más mesterséges terméket nem használó termelőtől származik.

Gyártói Megjegyzés: Mivel a Specchiasol Aloe Verája természetes termék, az íz, szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. A termék állagának megóvása érdekében a Specchiasol az nem áttetsző PET-palackok használata mellett döntött.

Aloe Vera: Természetes, Széleskörű Hatás

Az Aloe Vera a Liliaceae családba tartozik. Az eredetileg Afrikából származó évelő növény mára a világ más tájain is elterjedt. Vastag, húsos levelei 20-tól 60 cm-esek lehetnek. A virágok a növény középső részéből fakadnak, világos színeik a növény fajtájától függenek. Az Aloe barbadensis Barbadosról kapta a nevét, ahol nagy számban terem. A kutatót, aki "barbadensis" néven osztályozta, Millernek hívták, így kapta a teljes nevét: Aloe barbadensis Miller. Ennek a növénynek Linnaeus a "vera", Lamarck pedig a "vulgaris" nevet adta. Van némi zavar, mivel Miller a növénynek egy másik változatát nevezte „vera"-nak, de könnyen felismerhető az egymásra fekvő leveleiről, amik eltérnek a szokásos körkörös mintázattól. A sok Aloe faj között (több mint 360 létezik!) ott van az Aloe Arborescens Miller (Candelabra Aloe), ami eredetileg Dél-Afrikából származik, szintén gazdag hatóanyagokban, de sokkal több növényre van szükség ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyagot kapjunk, összehasonlítva az Aloe Barbadensissel. Az Aloe Feroxnak, amit Szúrós Aloé néven is ismernek, különösen vastag húsos levelei és vörös tüskéi vannak. A benne lévő gél vasban gazdag, de nincsenek benne más hatóanyagok, amik az Aloe egyéb fajtáiban általánosak. Az Aloe egyéb említésre méltó fajtái: Aloe Aristata pirosassárga virágokkal; Aloe Chinensis, ami hatóanyagokban gazdag, de nem terem vadon ezért nehezen beszerezhető; Aloe Ciliaris, egyfajta futó aloe; Aloe Humilis a legkisebb ismert fajta; Aloe Saponaria, Aloe Pratensis, Aloe Excelsa ... és sok más kevésbé ismert fajta.

Felhasznált részek:

a növényből származó levelek legalább 5 évesek (az olyan antrakinonok, mint az aloin koncentrációja a fiatal levelekben a legnagyobb, az idősebb levelekben lényegesen lecsökken). A sárgás, keserű nedv az epidermális réteg alatti sejtekben található, és innen származik az antrakinon nevű gyógyszer is. Ezzel szemben a levél közepén található parenchimaszövet komplex összetételű nyálkás gélt tartalmaz.

Aloe: 160 Hatóanyag Több Módon Ható Tulajdonságokkal.

Legalább 160 több módon ható tulajdonságú hatóanyagot társítanak az Aloehez, melyeket 4 kategóriába lehet osztani: poliszacharidok, antrakinonok, lektinek és tápanyagok (antioxidánsok, aminosavak). Emellett enzimeket, szaponinokat, szterint, lignint és szalicilsavat is tartalmaz.

A poliszacharidok között - az egyszerű cukor láncok, mint a glükóz és a galaktóz -az acemannan a meghatározó, ami mannóz láncokból áll, és különleges immun-serkentő, immunvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Nyúlós állaguk ideálissá teszi őket a gyomor- és bélnyálkahártya megvédésére és ez az ok, amiért mucoposzacharidokként is ismerik őket. Tulajdonságaik elősegítik a hidratált bőrt és megvédik azt a külső hatásoktól.

Antrakinon származékok (aloin, barbaloin, emodin, aloemodin...) legfőképpen a növény szárában és a levél külső felhámjából származó nedvben találhatóak. Kettős hatást fejtenek ki a bél nyálkahártyájára: növekszik a gyomor-és bélmozgást, ami cserébe elősegíti a bél ürítést, elősegíti az emésztést. A levél pontos megtisztításával és a növénynek csak az antrakinont nem tartalmazó részeinek felhasználásával a hashajtó hatást kiküszöböltük. Salaktalanító, enyhe vízhajtó és emésztést elősegítő hatását azonban élvezhetjük! Az aloe fahéjsavat és krizofánsavat is tartalmaz.

A fahéjsav erős antibiotikus, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonsággal bír, és hatékony védelmet nyújt olyan baktériumok ellen, mint a szalmonella, streptococcus és staphylococcus. Kimutatták a baktériumokra, például a gyomorfekélyt okozó heliobacter pylori-ra gyakorolt gátló hatást. Ennek a fenol típusú molekulának a gyógynövény-terápiás tulajdonságait gyulladás kezelésében és UV sugarak elleni védelemben is hasznos.

A krizofánsav, ami egy újabb antrakinon-típusú molekula, jótékony tisztító, salaktalanító, vizelethajtó és emésztést elősegítő hatást biztosít, továbbá epehajtó és gyomorkeserű tulajdonságú. Az Aloéban lévő fenol típusú molekulatöredéknek antioxidáns hatása van és fahéjsav származékokat, kumarin szerkezeti molekulákat, flavonoidokat, többfunkciós szerves savakat és tokoferolokat is tartalmaz. Ezek a molekulák fontos szerepet játszanak a szabad gyökök és a reaktív oxigénfajták elleni küzdelemben.

A lektinek speciális fehérjék, amik a membrán poliszacharidjaihoz kötődnek és mérgező hatásúak az idegen sejtekre: az Aloe gélből elkülönített lektinek kimagasló hemagglutinációs hatással voltak a vörösvérsejtekre, továbbá mitogén hatással a limfocitákra. Egy másik lektin, az ATF 1011 megfigyelhetően növeli a szisztémás anti-tumor immunitást, így az Aloe Vera fontos rákprevenciós étrend-kiegészítő.

Az Aloe A, C, E, D és a B csoportba tartozó vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz. Az ásványianyag-tartalomkülönösen fontos az Aloe mindegyik változatában: Vas, Króm, Kalcium, Magnézium, Mangán, Foszfor, Kálium, Réz, Nátrium, Cink, és Bór. Az aminosavak a fehérje építőkövei és 22 esszenciális fajtájuk van. Az Aloe mintegy 20 aminosavat biztosít, amiből 7 esszenciális: fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin és valin.

Összetétel:

Aloe Vera (100%-os tiszta nedv)

Antioxidáns: aszkorbinsav

Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav

Tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban (100 ml-ben):

Energia: 19 kJ/4 kcal

Fehérje: nem tartalmaz

Szénhidrátok: 1,1 g

Zsírok: nem tartalmaz

Felhasználási javaslat: az ajánlott mennyiség 25 ml ital 2 alkalommal naponta, magában illetve vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztva. Használat előtt jól rázza fel!

Kibontás után tartsa hűtőben és két hónapon belül fogyassza el.

Minimumkúra-maximumkúra: Minimum 40 napon át, a kúraidő probléma fokának függvényében 120 napig is kitolható.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Vásárlói vélemények

Az értékeléshez be kell jelentkezned
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0