Részletes leírás
Dr. Herz Zöldkagyló koncentrátum 500mg
Kiszerelés: 170 db kapszula (2 havi adag)
(A specifikációban szereplő adatok 3 kapszulára vonatkoznak.)
Gazdaságos kiszerelésű, prémium minőségű zöldkagyló kivonatot és Glükozaminglikánt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.
Az új-zélandi zöldkagyló nagy mértékben tartalmaz glükozaminóglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. Glükózaminoglikán jelentős mennyiségben található egyes tengeri élőlényekben, azok közül is elsősorban a kagylókban. Összetevői elősegíthetik a porcok épségének megőrzését, és hozzájárulhatnak a normális porcképződéshez.
A kapszula fogyasztása ízületi fájdalmak és reuma esetén javasolt.
Felhasználási javaslat:
Napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.
összetevők
Zöldkagyló-kivonat (Perna Canaliculus) 82,6 %, zselatin (kapszulahéj), töltőanyag: rizskorpa-kivonat (Oryza sativa).
Hatóanyagok 3 kapszulában:
- Zöldkagyló-kivonat (5:1): 1500 mg
- Glükozaminoglikán (GAG): 36 mg
további tudnivalók
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.
Tárolás: Szobahőmérsékleten (15-25°C), fénytől és nedvességtől védett helyen.
Forgalmazza: ODP Vital Kft.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.