Cleaneco Organikus Vízkőoldó (Citromsavval) 1L
Cleaneco Organikus Vízkőoldó (Citromsavval) 1L
1 595 Ft

Cleaneco Organikus Vízkőoldó (Citromsavval) 1L

1 595 Ft

Hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. ápr. 15., hétfő, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. ápr. 15., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Cleaneco Organikus Vízkőoldó (Citromsavval)
kiszerelés: 1L

A Cleaneco Vízkőoldó hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere.

Alkalmazási terület:

100%-ban növényi alapanyagokból készített vízkőoldónk hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkező vízkövet, egyéb szervetlen szennyeződéseket és szappanlerakódásokat. Konyhák, fürdők, WC-k ideális tisztítószere. Hatékonyan oldja a vízkövet rozsdamentes csaptelepekről, krómozott felületekről, kőburkolatokról, ipari és háztartási körülmények között egyaránt. Használhatja WC-k, fürdőkádak, vizes blokkok, lefolyók tisztására.

Felhasználási javaslat

Makacs vízkő és mészkő lerakodásnál közvetlenül permetezze a felületre, vagy öntse a tisztítandó felületre és hagyja állni 1-3 percig, majd tiszta vízzel alaposan öblítse le. A műveletet szükség esetén ismételje meg, egészen addig, amíg a felület vízkőmentes nem lesz.

Felmosáshoz öntsünk 5 liter vízhez 0,5 – 1 dl terméket.

Ne használja mészkő, márvány, tűzzománc és egyéb savérzékeny felület tisztítására. Használat előtt végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen.

összetevők

Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.

figyelmeztetések

Kerülje a permet belélegzését. Gyermekektől elzárva tartandó.

Szembe kerülés esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. 

Egyéb figyelmeztetések: Ne használja aktív klórtartalmú készítményekkel (pl. hypo) együtt. 

további tudnivalók

Tárolás: Hűvös, jól szellőző helyen, eredeti bontatlan csomagolásban, jól lezárva, élelmiszerektől és élvezeti cikkektől, valamint takarmánytól elkülönítve tárolandó. Ajánlott tárolási hőmérséklet: 5°C felett.

Minőségét megőrzi: A gyártástól számított 18 hónapig. Lejárati időt lásd a csomagoláson feltüntetve.

Gyártja és forgalmazza: Bibo Franchise Kft.

A termék biztonsági adatlapját lásd a Dokumentumok között!
Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek