Cleaneco Organikus Univerzális Mosógél koncentrátum 3 L
Cleaneco Organikus Univerzális Mosógél koncentrátum 3 L
5 995 Ft

Cleaneco Organikus Univerzális Mosógél koncentrátum 3 L

5 995 Ft

A Cleaneco Organikus Univerzális Mosógél koncentrátumot gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Szent István körút

    Átvehető 2024. jún. 17., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Kiszerelés: 3 L

Alkalmazási terület

A CLEANECO Organikus Univerzális Mosógél koncentrátum gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt.

A CLEANECO Organikus Univerzális Mosógél koncentrátum természetes alapanyagok hozzáadásával készült, így többek között a cukortenzid, garantálja, hogy kevés mosógél hozzáadásával is tökéletes eredményt érjünk el. Cégünk célja az, h termékeinket természetes alapanyagokból környezetbarát eljárásokkal, manufakturális üzemben,a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Koncentráció

4-5 kg ruha mosásához adjon 50-60 ml mosógélt,
4,5 liter mosógél 90 mosáshoz elegendő (50 ml mosógél /4-5 kg ruhával számolva).

Felhasználási javaslat

100%-ban természetes, és allergénmentes alapanyagokból készített mosógél a biológiai folttisztító formulának köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs foltokat akár 30 °C-on is. A termék érzékeny textíliák mosásához hidegvizes mosás mellett is hatásosan használható. Adagoljon 50-60 ml Cleaneco univerzális mosógél koncentrátumot az adagolókupakba 4-5 kg ruha mosásához, majd öntse a kimért gélt a mosógép adagoló tartájába. Erősen szennyeződött textíliák, ruhák mosásához használjon 60-80 ml mosógélt. Gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt.

Összetétel

Összetevők a 64/2004/EK rendelet szerint: 5-15%: anionos felületaktív anyag, 5%-nál kevesebb: amfoter felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyagok és szappan. Enzimkeveréket, illatanyagot és tartosítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.

Összetétel: alkohol (C12-14)- etoxilikát-szulfátnátrium, sók, alkilamido- propil-betain. Színező anyagot nem tartalmaz! 

A termék biztonsági adatlapját lásd a Dokumentumok között!

Figyelmeztetések

Figyelmeztetések a tömény termékre vonatkozóan: Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekek elől elzárandó. Szembe kerülés esetén: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencse eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Minőségét megőrzi a felbontástól számított 2 évig. Élelmiszerektől távol tartandó.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek