Tafedim Napozás utáni bőrápoló 100 ml
Tafedim Napozás utáni bőrápoló 100 ml
6 690 Ft

Tafedim Napozás utáni bőrápoló 100 ml

6 690 Ft

Napozás utáni bőrápoló Euphorbia hirta kivonattal és Panthenollal.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Tafedim napozás utáni bőrápoló
kiszerelés: 100 ml

Napozás utáni bőrápoló Euphorbia hirta kivonattal és Panthenollal. A termék egyik fő hatóanyagát képező, gazdag hatóanyagtartalommal rendelkező Euphorbia hirta fájdalomcsillapítóantivirális, antibakteriális és gyulladásgátló hatásokkal rendelkező gyógynövény. Az Euphorbia hirtát Afrikában régóta alkalmazzák előnyös hatásai miatt. Az alábbiakban összegezzük a gyógynövény pozitív tulajdonságait.

Fájdalomcsillapító hatás:

A trópusi lakos a fájó ízületeit, égési sebeit, fájó , repedezett talpát, bőrét, a növény leveleivel borogatja, belső szervi fájdalmait a növény forrázatával kúrálja. A fájdalomcsillapító és görcsoldó hatást Tudományos kutatási eredményeivel bizonyítja az Euphorbia hirta fájdalomcsillapító és görcsoldó hatását Prof. Jean Marie Pelt a La Lettre című folyóiratban megjelent cikkében 1974-ben.

Antivirális hatás:

A népgyógyászat a vírusos herpeszt, övsömört az Euphorbia hirta friss leveleivel borogatja az influenzát és a trópusokon a fertőzéseket a növény forrázatával kúrálja. Igazoló szakirodalom Yeffrey, J.Aresés társai állításuk szerint az Euphorbia Hirta forrázata ajánlott légúti panaszok, asztma,  bélműködési zavarok, hányinger, hasmenés ellen. A növény gyógyhatásai antibakteriális, antivirális, és rákellenes.

Gyulladásgátló hatás:

Az őslakosok isszák a növény forrázatát, vagy eszik a zöld növényt az ételükbe keverve, ha húgyhólyaggyulladásuk, petefészek gyulladásuk, prosztatagyulladásuk, bélgyulladásuk vagy epehólyag gyulladásuk van. Borogatják begyulladt sebeiket a növény zöld leveleivel, bekenik a rovarcsípéseiket és pattanásaikat a növény eltépett szárának a tejnedvével Tudományos irodalom, ami igazolja az Euphorbia hirta gyulladás gátló hatását pl.: Marie-Claire Lanthers, és társai, Laboratoire Dolisos ,1990

Antibakteriális hatás:

Az afrikai őslakosok a növény forrázatával gyógyítják a gyomorfekélyt, a nemi betegségeket, véres hasmenést, bőrfelületi fertőzéseiket. Az antibakteriális hatást alátámasztó szakirodalom pl. a Fitoterapia nevű tudományos folyóiratban megjelent közlemény, amiben AO AJAO 1984-ben tudományos kísérletek leírásával bizonyítja az Euphorbia hirta antibakteriális hatását.

felhasználás

Szükség szerint vigye fel a kívánt bőrfelületre és hagyja beszívódni. Szemmel, nyálkahártyával és nyílt sebekkel való érintkezést kerülje! Összetevőkkel szembeni egyéni érzékenység kialakulhat. Kizárólag külső használatra!

összetevők

AQUA • PROPYLENE GLYCOL • PANTHENOL • GLYCERIN • UREA • LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL • EUFORBIA HIRBA EXTRACT • ALLANTOIN • PHENOXYETHANOL • ETHYLHEXYLGLYCERIN • SODIUM HYDROXIDE • LIMONENE* • LINALOOL* 

*illóolaj természetes összetevője

Szemmel, nyálkahártyával és nyílt sebekkel való érintkezést kerülje! Összetevőkkel szemben egyéni érzékenység kialakulhat.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, gyermekektől elzárva.

Forgalmazza: TAMAG Bt.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek