Koenzim Q-10 gélkapszula 100mg 30db (Vitaking)
Vitaking Koenzim Q-10 gélkapszula 100mg 30db
3 320 Ft

Vitaking Koenzim Q-10 gélkapszula 100mg 30db

3 320 Ft

A Q-10 koenzim egy időskori csodaszer. Már 2-3 heti kezelés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető 2024. jún. 22., szombat, nyitás: 8:30

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. jún. 22., szombat, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. jún. 22., szombat, nyitás: 8:30

 • Pólus Center

  Átvehető 2024. jún. 22., szombat, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2024. jún. 22., szombat, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. jún. 22., szombat, nyitás: 8:30

Részletes leírás

Vitaking Koenzim Q-10 gélkapszula 100mg 30db

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében van jelen. Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik. A Q-10 ráadásul antioxidáns tulajdonságú és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

Segítségével támogathatóak az energiatermelő folyamatok. Antioxidáns tulajdonságainál fogva védheti a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. A megfelelő Q-10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához. Megfelelő pótlásával megőrizhető a normális vérnyomás, valamint az általános fizikai teljesítmény is javítható.

A koenzim Q-10 sportolás során növelheti a teljesítményt azoknál az egyéneknél, akik csökkent teljesítőképességgel rendelkeznek, de szervi bajtól mentesek.

A Q10 koenzim pótlásáról: 

 • 25-30 éves kor felett javasolt naponta pótolni.
 • Akkor a legjobb a hasznosulása, ha némi zsiradékot is tartalmaz az étrend amivel együtt fogyasztja valaki.
 • Gélkapszulánként 100 mg hatóanyagot tartalmaz.
 • Idősebb korban ajánljuk a fogyasztását, illetve manapság egyre népszerűbb a fiatalabb sportolók körében.

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

Összetevők

Napraforgó olaj, zselatin kapszulahéj, koenzim Q10, nedvesítőszer: glicerin, víz, fényező anyag: méhviasz, emulgálószer, lecitinek, színezék: vas-oxidok és vas-hidroxidok.

További tudnivalók

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelzett időpontig.

Forgalmazó: Vitaking Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás