Apiland Méhpempő termékek

Az Apiland igazán széleskörű méhészeti termékeket kínál a fogyasztók számára. Az Apiland termékek között méhpempő, valamint propolisz termékeket is találhatunk.

A méz, illetve a méhészeti termékek számos jótékony hatással rendelkeznek az egészségünket tekintve. A méz tehát nem csupán gasztronómiai céllal felhasznált termék, hanem napjainkban a gyógyászati felhasználása is igazán széles körben elterjedté vált. Ezek a termékek vitaminokban, ásványi anyagokban, valamint a szervezet számára is nélkülözhetetlen összetevőkből állnak.

 • Cikkszám Cikksz. API8933
  MGO, a Manuka méz egyedi faktora, egy terápiás összetevő amely célja, hogy jelezze ezen méhészeti termék antibakteriális erejét.
  Rendelésre
  14 390 Ft
 • Cikkszám Cikksz. API8896

  MGO, a Manuka méz egyedi faktora, egy terápiás összetevő amely célja, hogy jelezze ezen méhészeti termék antibakteriális erejét.

  Kifutó, már csak: 2 db
  10 690 Ft
 • Cikkszám Cikksz. ML114
  A Tiszta méhpempő gazdag vitaminokban (teljes körű B-vitaminok: B1, B2, B3, B5, B9, B12), ásványokban, nyomelemekben, telítetlen zsírsavakban.
  Kifutó, már csak: 3 db
  1 725 Ft
 • Cikkszám Cikksz. API1678

  A propolisz különleges tulajdonságai elsősorban a gazdag flavonoidok tartalmának köszönhető, emellett erős antioxidáns, gombaellenes és antibakteriális tulajdonságokkal bír.

  Kifutó, már csak: 15 db
  1 990 Ft