Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal 65g
Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal 65g
4 150 Ft

Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal 65g

4 150 Ft

A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal tökéletesen ötvözi a Manuka méz nyugtató erejét és a propolisz jótékony hatásait. A doboz 15 darab egyénileg csomagolt cukorkát tartalmaz.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Budaörs

  Átvehető 2024. jún. 17., hétfő, nyitás: 7:30

 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. jún. 17., hétfő, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. jún. 17., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal
Kiszerelés: 65 g

A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal tökéletesen ötvözi a Manuka méz nyugtató erejét és a propolisz jótékony hatásait. A doboz 15 darab egyénileg csomagolt cukorkát tartalmaz.

Mi a Manuka méz?

Ezt a típusú egy virágú mézet a méhek az Új-Zélandon őshonos Manuka fa (Leptospermum scoparium) friss illatú virágairól gyűjtik be.

Az egyedülálló antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően a Manuka méz egyre közismertebbé vált. Számos kutatás bebizonyította a Manuka méz jótékony hatásait egészségünk megőrzése érdekében.

A Manuka, egyedülálló faktora az MGO™

A Manuka méz egyedi faktora, az MGO™, egy terápiás tulajdonsággal rendelkező összetevő, amelynek célja, hogy jelezze a méz antibakteriális erejét.

Az MGO™ bejegyzett védjegy, amelyet csak az új-zélandi tanúsítvánnyal és hivatalos engedélyekkel rendelkező laboratóriumok által függetlenül tesztelt méz hordozhatja ezt a címkén.

Minél magasabb az MGO™, annál erősebb az antibakteriális ereje.Ezek alapján megkülönböztetünk:

MGO™ 100+ méz - Karbantartási szint
Az immunrendszer fenntartására enyhe és rövid vagy közelmúltbéli betegségek esetén (enyhe megfázások, torokfájás stb.) ajánlott.

MGO™ 250+ méz - Középszint
Bakteriális és gombás fertőzések esetén ajánlott. Napi 3-4 teáskanál mézes kezelés ajánlott, majd fenntartó kezelésként 1 teáskanál naponta.

MGO™ 400+ méz - Magas szint
Különösen akkut vagy krónikus betegségek esetén ajánlott, amelyeket korábban nem kezeltek ki és amelyeknek nagy az ellenállása a hagyományos kezelésekkel szemben.

MGO™ 550+ méz - Maximális aktivitási szint
Erősen ellenálló fertőzések esetén ajánlott.

Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát. Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!

400+ magas szint

A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka propolisszal, tökéletesen ötvözi a Manuka méz nyugtató erejét és a propolisz jótékony hatásait.

A Manuka méz magas MGO™ koncentrációja hatásos a különböző fertőzések és a torokfájás kezelésében. A cukorka összetételében található Manuka méz laboratóriumban megállapított metilglioxál koncentrációja MGO™ 400+, vagyis minimum 400 mg/kg. Egy másik természetes “gyógyszer”, amelyet a méhek készítenek nekünk az a propolisz, amely többek között hozzájárul immunrendszerünk erősítéséhez, így elkerüljük a megfázást és influenzát. Továbbá véd a felső légúti megbetegedésektől és fertőtleníti a szájüreget. A cukorka természetes összetevőket tartalmaz, ezért ajánlott a család minden tagjának. A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorkák propolisszal nem tartalmaznak mesterséges ízeket vagy színeket, glutént vagy mogyoró származékokat.

Figyelmeztetés! Nem ajánlott 6 éven aluli gyermeknek (fulladásveszély)! 
A propolisz allergiás reakciót válthat ki az arra érzékenyeknél!

alkalmazása

A cukorka a szájban oldódik. Szükség esetén napi 5 darab ajánlott.

összetevők

cukor (cukornád), glükóz, Manuka méz (8%, 343 mg), víz, propolisz (2%, 86mg), természetes citromolaj, C-vitamin.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védett helyen.

Forgalmazza: Apiland


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

A propolisz körülbelül 300, az emberi szervezetre jótékony hatással lévő alkotóelemből áll össze. Immunerősítés, egészségvédelem

A méhek mindennapjaiban nagy jelentőséggel bír a propolisz, többek között ennek segítségével óvják meg ugyanis a kaptárat a külső fertőzésektől, továbbá propolisszal tömik be a kaptárfalon kialakuló réseket. Az értékes anyag számos jótékony hatással van az emberi szervezetre is, nagyjából 300 értékes összetevője számos egészségügyi probléma kezelésében nyújthat segítséget.