Laica Flow 'n go 1 literes instant vízszűrő palack 1 db FAST DISK szűrőbetéttel
Laica Flow 'n go 1 literes instant vízszűrő palack 1 db FAST DISK szűrőbetéttel
9 990 Ft

Laica Flow 'n go 1 literes instant vízszűrő palack 1 db FAST DISK szűrőbetéttel

9 990 Ft

A LAICA legújabb vízszűrő palackjával azonnal tiszta, szűrt vizet tölthet a poharába. Csak töltse fel a palackot csapvízzel, tekerje rá a FAST DISK szűrővel ellátott tetőt és már öntheti is a pohárba a finom, tiszta, szűrt vizet. 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Laica Flow 'n go 1 literes instant vízszűrő palack
+ 1 db FAST DISK szűrőbetéttel

Miért válaszd a Laica Flow 'n go 1 literes instant vízszűrő palackot?

1. Azonnali szűrés: A LAICA legújabb vízszűrő palackjával azonnal tiszta, szűrt vizet tölthet a poharába. Csak töltse fel a palackot csapvízzel, tekerje rá a FAST DISK szűrővel ellátott tetőt és már öntheti is a pohárba a finom, tiszta, szűrt vizet. A Laica Flow 'n go szűrőpalack tökéletes megoldás a gyors, egyszerű és fenntartható hidratáláshoz.

2. Újrahasználható: A Laica Flow 'n Go fenntartható megoldást kínál a hidratálásra. Könnyű, ütésálló, ellenálló és újrafelhasználható. A szűrő élettartama: 120 liter/hónap.

3. Biztonságos: A palack 100% BPA-mentes.

4. Kompakt méret és forma: Kényelmesen elfér a hűtőszekrény ajtaján is. Szagmentes, higiénikus kupakkal rendelkezik, a kupakon található manuális kijelző pedig mutatja a szűrő élettartamát.

5. Praktikus és gyors: Egyszerűen, könnyedén, gyorsan használható.

6. Elegáns kialakítás: A szűrőpalack mérete és elegáns kialakítása révén akár az étkező asztalotok, akár az irodai asztal éke is lehet.

A Laica Flow 'n go működési elve:

Az innovatív, szabadalmaztatott LAICA FAST DISK szűrő lehetővé teszi a csapvíz azonnali szűrését. Az aktívszén mikroszálak technológiájának köszönhetően javítja a víz ízét, jelentősen csökkenti a csapvízben a klór mennyiségét, emellett pedig megtartja a test számára hasznos ásványi anyagokat (kalcium, magnézium) melyek a vízben természetesen jelen vannak. A FAST DISK ™ LAICA szűrési kapacitása 120L liter/ 1 hónap.

 

 

gyakran feltett kérdések

Milyen időközönként kell cserélnem a Fast Disk szűrőt?

A FAST DISK szűrőt havonta, vagy 120 liter víz leszűrését követően kell cserélni.

Milyen előnyei vannak a FAST DISK szűrőnek?

Az aktívszén mikroszálak technológiájának köszönhetően javítja a víz ízét, jelentősen csökkenti a csapvízben a klór mennyiségét, emellett pedig megtartja a test számára hasznos ásványi anyagokat (kalcium, magnézium) melyek a vízben természetesen jelen vannak.

Hogyan tudom kicserélni a FAST DISK szűrőt?

A szűrő cseréjéhez csavja le a kupakot a palackról, fordítsa el a szűrőt az óramutató járásával ellentétes irányba, és húzza felfelé.

Öblítse le az új szűrőt folyó hideg ivóvíz alatt körülbelül 30 másodpercig, majd helyezze be az új szűrőt a megfelelő házba a kupakban enyhe nyomással és az óramutató járásával megegyező irányba forgatva.

Hogyan tisztíthatom a LAICA GlasSmart üveg vízszűrzűrő palackot?

A tisztításhoz távolítsa el a tetőt a palackról. A tetőből vegye ki a FAST DISK szűrőt, ügyelve arra, hogy tiszta felületre helyezze és mossa el kézzel a kupakot meleg vízzel és mosogatószerrel. Mielőtt a tetőbe visszarakja a szűrőt győződjön meg arról, hogy a tetőt alaposan elöblítette és nem maradt rajta mosogatószer.

A szűrő kivételével a palack összes elemét kézzel, langyos mosogatószeres vízzel mossa el legalább hetente 2-3 alkalommal. Ne használjon más vegyszert,agy csiszolóanyagokat.

Hogyan történik a szűrés?

A szűrés a víz öntésekor azonnal megtörténik.

Tárolhatom a vizet a hűtőszekrényben?

Természetesen. A palack kompakt formájának köszönhetően alkalmas a legtöbb hűtőszekrény ajtaján való tárolásra. Ha a palackot 24 órán keresztül nem használja javasoljuk, hogy cserélje ki a palackban maradt vizet.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Szükséged lehet rá

Kapcsolódó cikkek