Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml
Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml
17 490 Ft

Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml

17 490 Ft

99,99%-os tisztaságú ezüstkolloid, mely több száz kórokozóval - baktérium, vírus, gomba -  szemben védheti szervezetünket.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető 2023. nov. 29., szerda, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2023. nov. 29., szerda, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml

Kiszerelés: 30 ml

ARGENTUM+ 77 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális készítmény. A 77 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) speciális gyártási technológiájának köszönhetően biztonságosan fejti ki hatását. A nagy kiszerelés lehetővé teszi a legsokrétűbb felhasználását és a termék minden előnyének maximális élvezetét.

Torok- és mandulagyulladásra, fogínyproblémákra, rossz leheletre, különféle szájsebekre és afták kezelésére is alkalmazható antibakteriális hatása révén. Az Argentum 77 különleges általános vitalizáló hatással bír a szervezet egészére, mérsékelheti a fáradtságérzetet, levertséget. Jó pszichés tonizálószer, aminek hatásai tartósan érvényesülhetnek.

Alkalmazhatjuk a következőkre:

 • szájvízként, szájápolásra,
 • szemcseppként,
 • égési sebekre,
 • bőrápolásra,
 • az intim higénia fenntartására,
 • rovarcsípések gyógyulásának elősegítésére.

Használati utasítás: A mérőkupak segítségével mérjen ki 20 ml szájvizet, majd vegye a szájüregébe. Az antibakteriális hatás fokozása érdekében lenyelés előtt 1–2 percig tartsa a szájüregében!

Figyelmeztetések:  Ismert fémallergia esetén a termék használata ellenjavallt lehet.

Összetevők

77 pm. 9999 tiszta ezüst (77 mg/l), desztillált víz, ezüst-kolloid (0,5-4,5 nm)

további tudnivalók

Töltési térfogat: 30 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten (15-28°C közt), felbontás után sem kell hűtőben tárolni. Ne tegye ki mágnesen sugárzásnak, ne tegye mobiltelefon közelébe.

Forgalmazza: Pure Gold Organic Kft.

Származási ország: EU

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek