Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml
Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml
17 490 Ft

Argentum+ 77 Ezüst Kolloid 480 ml

17 490 Ft

99,99%-os tisztaságú ezüstkolloid, mely több száz kórokozóval - baktérium, vírus, gomba -  szemben védheti szervezetünket.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. júl. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Argentum+ 77 Ezüst Kolloid

Kiszerelés: 480 ml

 

ARGENTUM+ 77 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális készítmény. A 77 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) speciális gyártási technológiájának köszönhetően biztonságosan fejti ki hatását. A nagy kiszerelés lehetővé teszi a legsokrétűbb felhasználását és a termék minden előnyének maximális élvezetét.

Torok- és mandulagyulladásra, fogínyproblémákra, rossz leheletre, különféle szájsebekre és afták kezelésére is alkalmazható antibakteriális hatása révén. Az Argentum 77 különleges általános vitalizáló hatással bír a szervezet egészére, mérsékelheti a fáradtságérzetet, levertséget. Jó pszichés tonizálószer, aminek hatásai tartósan érvényesülhetnek.

Alkalmazhatjuk a következőkre:

 • szájvízként, szájápolásra,
 • szemcseppként,
 • égési sebekre,
 • bőrápolásra,
 • az intim higénia fenntartására,
 • rovarcsípések gyógyulásának elősegítésére.

Használati utasítás: A mérőkupak segítségével mérjen ki 20 ml szájvizet, majd vegye a szájüregébe. Az antibakteriális hatás fokozása érdekében lenyelés előtt 1–2 percig tartsa a szájüregében!

Figyelmeztetések:  Ismert fémallergia esetén a termék használata ellenjavallt lehet.

Összetevők

77 pm. 9999 tiszta ezüst (77 mg/l), desztillált víz, ezüst-kolloid (0,5-4,5 nm)

további tudnivalók

Töltési térfogat: 30 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten (15-28°C közt), felbontás után sem kell hűtőben tárolni. Ne tegye ki mágnesen sugárzásnak, ne tegye mobiltelefon közelébe.

Forgalmazza: Pure Gold Organic Kft.

Származási ország: EU

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Huminsav Immunerősítés, egészségvédelem

A modern táplálkozási szokások egyik következménye a sav-bázis egyensúly felborulása, mely szervezetünk elsavasodásához vezet. Az elsavasodás számos egészségügyi problémához vezethet, többek között csontritkulás, asztma vagy reuma kialakulásához, továbbá hajhullást és súlynövekedést is okozhat. Szervezetünk ásványi anyagokkal való ellátottságának biztosításával hozzájárulhatunk a sav-bázis egyensúly helyreállításához. Az ásványi anyagok pótlásában segítségünkre lehetnek a huminsav-tartalmú étrend-kiegészítők, például a Huminiqum kapszula és szirup termékek.