JutaVit Collagen-Hal+Hialuron komplex Málna 200g
JutaVit Collagen-Hal+Hialuron komplex Málna 200g
5 760 Ft

JutaVit Collagen-Hal+Hialuron komplex Málna 200g

5 760 Ft

Hidrolizált halkollagénnel, hialuronsavval, biotinnal, szerves cinkkel és C-vitaminnal.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Rákóczi út

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

JutaVit Collagen-Hal+Hialuron komplex Málna

Kiszerelés: 200 g

A specifikációban található adatok a napi adagra (6,667 g) hatóanyag-tartalmára vonatkoznak.

Ismerjük meg a terméket!

Hidrolizált halkollagént, hialuronsavat, biotint, szerves cinket és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő italpor édesítőszerekkel - málna ízben.

Ajánlott adagolás: Felnőtteknek - Napi 1-2 alkalommal egy csapott evőkanálnyi mennyiséget (~6,5 g) 250 ml vízben keverjen és fogyasszon el.

A hatóanyagokról:

  • A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található kollagén, a Peptan® nagy tisztaságú, természetes halkollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt.
  • A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező poliszacharid, amely megtalálható többek között a bőrszövetben is.
  • A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, a fogak, a csontozat, a porcok és a fogíny normál állapotának és működésének fenntartásához.
  • A biotin és a cink hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának megőrzéséhez.
  • A cink hozzájárul a normál csontozat és körmök fenntartásához. A termék kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló cink-glükonátot tartalmaz. A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen (cink-oxid) vegyületek.

összetevők

hidrolizált kollagén (Peptan) hal eredetű, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma (álna [természetes]), L-aszkorbinsav, színezék (céklapor, növényi szén), nátrium-hialuronát, cink-glükonát (szerves kötésű), édesítőszerek (szukralóz, sztívia kivonat), D-biotin (Quali-B).

Tápanyagtartalom 1 adagban (12,9 g): 

  • energia: 23,1 kcal
  • zsír: 0 g; amelyből telített zsírsav: 0 g
  • szénhidrát: <0,5 g, amelyből cukrok 0,00 g
  • fehérje: 4,9 g
  • só: <0,02 g
  • rost: 0 g

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Forgalmazza: JuvaPharma Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Egészséges ízületek és porcok Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Az életkor előrehaladtával a bőr, valamint az ízületek és porcok állapota természetes módon változik. A megfelelő tápanyagok bevitelével azonban sokat tehetünk e folyamat lelassításáért, s kedvezőbb alakulásáért - ebben nyújthatnak segítséget a kollagént és hialuronsavat tartalmazó, jó minőségű étrend-kiegészítők. Írásunkban bemutatujuk, hogyan segítik elő a kollagén és a hialuronsav bőrünk szépségének és egészségének megóvását, valamint az ízületek és a porcok rugalmasságának, feszességének fenntartását.

Kollagén Haj, bőr, köröm

A kollagén a bőrápoló, ránctalanító és ráncmegelőző hatású készítmények egyik leggyakoribb összetevője, s egyben a szervezetünkben legnagyobb arányban megtalálható fehérjetípus. Fontos szerepet tölt be egészségünk megőrzésében: összetartja és rugalmassá teszi a csontokat, ízületeket, inakat és porcokat, valamint hozzájárul a bőr feszességének megőrzéséhez.

Kollagén ABC Egészséges táplálkozás

A testünket alkotó fehérjék 70%-át a kollagén képezi – a masszív, szálas szerkezettel rendelkező fehérje szinte minden testrészünk felépítésében részt vesz, segíti a feszes, rugalmas bőr megőrzését, a csontok keménységének és szerkezetének megóvását, valamint az inak és a porcok egészségének fenntartásához. A következőkben olyan tápanyagok és élelmiszerek ABC-listáját állítottuk össze, melyek segítik a szervezet kollagéntermelését.