Éden Prémium Bio extra szűz kókuszolaj 200 ml
Éden Prémium Bio extra szűz kókuszolaj 200 ml
1 450 Ft
1 890 Ft

Éden Prémium Bio extra szűz kókuszolaj 200 ml

1 450 Ft
1 890 Ft

A VCO Kókuszolaj nem tartalmaz transzzsírokat, alacsony a kalóriatartalma, előnyeit közepes

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Kiszerelés: 200 ml

Összetevők: 100% tisztaságú bio extra szűz kókuszolaj.

Legmagasabb minőségű bio extra szűz kókuszolaj!

A szűz kókuszolajat hidegen préselik a kókusz friss húsából, nem vetik alá különböző kémiai és fizikai kezeléseknek, így természetes formában megőrzi értékes összetevőit és az illatos kókusz jellegzetes ízét is. Természetes, hófehér színe és friss, intenzív kókusz illata az azonnali és vegyszermentes feldolgozásnak köszönhető. A bio szűz kókuszolaj bizonyítottan a leggyorsabb ütemben képes kifejteni jótékony hatásait A VCO Kókuszolaj nem tartalmaz transzzsírokat, előnyeit főleg a  közepes láncolatú zsírsavaknak köszönheti. Igen stabil a szerkezete, így rendkívül ellenálló az oxidációval szemben. A kókuszolaj ezért az egyik legbiztonságosabb olaj ételeink elkészítéséhez, sütéshez, főzéshez.

A VCO Kókuszolaj az emberi szervezet számára igen fontos vitaminokat tartalmaz. Rendkívül gazdag magnéziumban, káliumban, cinkben és vasban, valamint E-vitaminban is bővelkedik. A kókuszolaj fokozza a sejtek megújuló képességét, aminek következtében növeli a teljesítőképességet.

A VCO Kókuszolaj nagy százalékban tartalmaz laurinsavat, amely erősíti az immunrendszert. Magas antioxidáns tartalma jótékony hatással van a bőrünkre.

Felhasználási javaslat:
Kitűnő választás sütéshez, főzéshez. Édeskés, kókuszos ízének köszönhetően kiváló alapanyaga lehet süteményeknek. Bőrhidratáló hatású, így kozmetikumként is használható. Alkalmazhatjuk bőrre kenve és hajpakolásként (hajmosás előtt) egyaránt.

Összetevők:
100% hidegen sajtolt BIO extra szűz kókuszolaj

Előnyei:

  • 100%-ban vegetáriánus.
  • Támogathatja az emésztőrendszert.
  • Íztelen és természetes módon cukormentes.
  • Kb. 50% laurinsavat tartalmaz, mely jótékony hatású a koleszterinszintre.
  • Semmilyen káros anyag vagy szabadgyök nem keletkezik felmelegítése során, így több alkalommal is felhasználható.
  • Könnyen emészthető és segíti a bélműködést.
  • Segítheti a vitaminok, ásványi anyagok és zsírban oldódó tápanyagok felszívódását.

Átlagos tápérték 100g termékben  

  • Energia 3761KJ  899kcal
  • Zsír 99,88g
    • telített zsírsavak 93,9g
    • telítetlen zsírsavak 6,1g
  • Szénhidrát 0g
  • Rost 0g
  • Fehérje 0g
  • Nátrium 0g

Allergén információ:

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.

Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.

Forgalmazó: Naturtrade Hungary Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Kókuszolaj Bőrápolás, natúr kozmetikumok

A kókuszolaj egy sokoldalúan felhasználható, értékes hatóanyagokban gazdag növényi olaj. A konyhában és a szépségápolásban egyaránt felhasználhatjuk, fontos azonban tisztában lennünk, melyik felhasználási célra melyik kókuszolaj-típus a legjobb választás. Írásunkban összegezzük a különféle kókuszolajok legfontosabb tulajdonságait és tippeket adunk a kókuszolaj házi felhasználására - kulináris és bőrápolási célokra!

Kókuszolaj bőrápolásra Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Természetes hajápoló, hidratáló testápoló, valamint kiváló alternatíva a tápláló, éjszakai arcmaszk helyett - ígérik a kókuszolajat népszerűsítő blogoldalak, cikkek, fórumok. S bár a kókuszolaj valóban számos bőrtápláló összetevőt tartalmaz és sokféle módon felhasználható, érdemes azonban minden, az interneten fellelhető szépségápolási praktikát első körben szkeptikusan fogadni.