Napfényvitamin Immunbalance KIDS 60db
Napfényvitamin Immunbalance KIDS 60db
9 395 Ft

Napfényvitamin Immunbalance KIDS 60db

9 395 Ft

Az immunrendszer normál működését támogató szerves kötésű mikrotápanyagokkal és 3-féle szabadalommal védett jótékony törzzsel, valamint glükomannán rosttal dúsított étrend-kiegészítő 3-12 éves gyermekek részére.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Budaörs

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Központi raktár

  Rendelésre

 • Bartók Béla

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Napfényvitamin immunbalance kids
kiszerelés: 60 db kapszula

Az immunrendszer normál működését támogató szerves kötésű mikrotápanyagokkal és 3-féle szabadalommal védett jótékony törzzsel, valamint glükomannán rosttal dúsított étrend-kiegészítő 3-12 éves gyermekek részére.

Tudjuk, hogy a legtöbb gyermek számára gondot okoz a kapszula lenyelése, ezért a KIDS termékünk esetében a hatóanyag komplex egy 0 méretű DR növényi kapszulába lett töltve, mely könnyebben lenyelhető, mint a legtöbbször alkalmazott egyéb kapszulák. A GMP minősítésű üzemben végzett gyártási folyamat során a hatóanyagok töltése megbízható, kiemelkedő minőségű, késleltetett kioldódást és felszívódást biztosító vegán, gyomorsaválló DR kapszulába történik, mely szavatolja az összetevők számára a megfelelő helyen történő felszabadulást.

A gyártási folyamat során előforduló keresztszennyeződésektől (glutén, finomított cukor, kukorica, tej- és tejfehérje, élesztő, GMO összetevők, tömegnövelő anyagok) mentes termék.

Élőflóra:

3-féle szabadalommal védett törzs (Bifidobacterium lactis Howaru Bi-07™, Lactobacillus acidophilus Howaru NCFM™, Lacticaseibacillus rhamnosus Howaru GG™) Az élőflóra élő, illetve életképes jótékony mikroorganizmusok közössége, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. A Napfényvitamin termékek magas csíraszámban tartalmaznak több szabadalommal védett élőflórát és az életképségüket megőrző, szaporodásukat elősegítő glükomannán rostot is.

A számos kutatási eredményre alapozva, felismerve a korai életszakaszban bennünket ért pozitív és negatív hatások szerepét a bélmikrobiom kialakulására, a nagy nemzetközi élőflórát előállító alapanyag gyártók saját kezdeményezésre, független klinikai kutatásaikon keresztül olyan egyedi, szabadalommal védett baktérium törzseket fejlesztettek az utóbbi pár év során, melyek klinikailag igazoltan (kettős vak, placebo-kontrollált, randomizált vizsgálatok) képesek jó irányba terelni a mikrobióta rendszer működését már gyermekkorban. Rajtuk keresztül olyan fontos bifidobaktérium és laktobacillus törzseket pótolhatunk, melyek egy előnyösebb állapotba terelik a gyermekek védekezőképességét, mikrobiom-bél-agy kapcsolatait.

A Napfényvitamin™ Hazánkban 2018-ban elsőként kezdte el a célirányosan ható, szabadalommal védett és kutatásokkal alátámasztott hatékonyságú jótékony törzsekre alapozott élőflórás étrend-kiegészítők fejlesztését. A legújabb fejlesztésünkben felhasznált jótékony törzsek (Lacticaseibacillus rhamnosus GG™, Lactobacillus acidophilus NCFM™, Bifidobacterium lactis Bi-07™) mögött több évtizedes kutatás áll.

A korai életszakaszban hivatottak védeni, támogatni a szervezet védekezőképességét, kiegészíteni a bélflóra fajgazdagságát, előmozdítani az ép mikrobiom kialakulását. Érdekességképpen tekintsük meg, hogy az alkalmazott napi dózistól függően milyen protektív hatásokkal rendelkezik gyermekek esetében a szabadalmaztatott a HOWARU Lacticaseibacillus rhamnosus GG törzs (B = Billion, azaz milliárd C.F.U.):

 • Fenntartja a bélrendszer egészségét és a normál emésztési funkciókat (1 B)
 • Csökkenti a hasmenéssel járó állapotok időtartamát (1 B)
 • Támogatja a légutak egészségét, csökkentheti a felső légúti megbetegedések kockázatát (0,1-0,2 B)
 • Segíti az immunrendszer megfelelő működését (0,1-0,2 B)
 • Növeli más jótékony baktériumok számát is a mikrobiomban (0,4 B)
 • Javítja a gyermekek „hasi” komfortérzetét (6 B)
 • Enyhíti a gyermekkori gastrointentinális (GI) stressz kísérő tüneteit (5 B)
 • Óvja és előmozdítja a gyermekek egészséges szájflóráját (2 B)

Glükomannán rost:

A glükomannánt az Ördögnyelv nevű Kelet-Ázsiában őshonos növény gumójából nyerik. Vízben oldódó növényi rost, mely erősen viszkózussá válik nedvesség hatására. A megfelelő mennyiségű rostbevitel támogatja az optimális emésztési funkciókat, a bélflórát alkotó mikroorganizmusok számára kedvező tápláló közeget biztosít, továbbá elősegíti szaporodásukat, a bélfal kolonizációját.

összetevők

Konjak gyökér kivonat (95% glükomannán), HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló), Bifidobacterium lactis Howaru Bi-07™, Lactobacillus acidophilus Howaru NCFM™, Lacticaseibacillus rhamnosus Howaru GG™, D3-vitamin (cholecalciferol), C-vitamin (L-aszkorbinsav), Cink-biszglicinát, Réz-biszglicinát

Aktív összetevők 1 kapszulában:

 • Bifidobacterium lactis Howaru Bi-07™: 5 milliárd c.f.u.
 • Lactobacillus acidophilus Howaru NCFM™: 5 milliárd c.f.u.
 • Lacticaseibacillus rhamnosus Howaru GG™: 5 milliárd c.f.u.
 • D3-vitamin (cholecalciferol): 1000 NE
 • C-vitamin (L-aszkorbinsav): 100 mg
 • Cink-biszglicinát: 6 mg
 • Réz-biszglicinát: 0,4 mg
 • Glükomannán rost: 380 mg

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva.

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Pranagarden Immunerősítés, egészségvédelem

A gyógynövény-alapú Pranagarden termékek célja az immunerősség fenntartásának támogatása, a szervezet energizálása és a jó egészségügyi állapot fenntartása. A Pranagarden összetevői között számos, weboldalunkon már bemutatott gyógynövényt találhatsz: az étrend-kiegészítőket fő hatóanyagai között megtalálhatod az ashwagandhát, a gurmart, az indiai bazsalikomot tartozó és a klorofillt is.