Aktív árpa formula italpor 620g
Aktív árpa formula italpor 620g
5 090 Ft

Aktív árpa formula italpor 620g

5 090 Ft

Az AKTÍV árpa formula teljes értékű bioélelmiszer, létfontosságú a szervezet feltöltődéséhez, amely pótolja mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket, amelyek nagyobb megterhelés esetén gyorsan kiürülnek a szervezetből.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Pólus Center

  Átvehető ma, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

 • Budaörs

  Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Az AKTIV árpa formula teljes értékű bioélelmiszer, létfontosságú a szervezet feltöltődéséhez, mely pótolja mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket, mely nagyobb megterhelés esetén gyorsan kiürül a szervezetből.

Az AKTIV árpa formula elsődleges hatalmas előnye, hogy a szervezetet hozzásegíti az extra gyors feltöltődéshez, a regenerálódás folyamatai felgyorsulnak, ezáltal érzi azt a felhasználó, hogy gyors energiához jutott a szervezete.

Energetizáló hatás.

Napjainkban szinte minden ember túlterhelt a hétköznapokban, ehhez nyújt nagy segítséget az AKTIV árpa formula, mivel felgyorsítja a regenerálódást.

Jelenleg olyan magas elvárásoknak kell megfelelnünk, ami hatalmas teljesítményt követel nap, mint nap. Normál táplálék által lehetetlen olyan mennyiségű és minőségű alapanyagot bevinni a szervezetbe, mely mindezt az energiaszükségletet biztosítja, illetve pótolja.

Pontosan ezért van szükség az AKTIV árpa formula segítségére, hogy ezek a létfontosságú anyagok, melyre szüksége van a szervezetnek, vissza legyenek pótolva.

Fogyókúra

Az AKTIV árpa formula segítségével kivitelezhető a legkímélőbb és legegészségesebb fogyókúra.
Azok számára, akik normál tempóban szeretnének lefogyni a lehető legjobb megoldást nyújtja az AKTIV árpa formula, mivel minden alapvető tápanyag megtalálható benne, amire a szervezetnek szüksége van, így nem alakulnak ki hiánybetegségek a diéta során.

Kismamáknak.

A várandós és szoptatós kismamák részére jóval nagyobb mennyiségű és jó minőségű tápanyag szükséges.

Az AKTIV árpa formula nagyszerű lehetőség arra, hogy a megnövekedett vitamin és ásványi anyag mennyiség pótlásrakerüljön.

A kismamák főként azért nagyon fáradékonyak, mert szervezetük sokkal nagyobb megterhelésnek van kitéve, mint egyéb helyzetben, ezáltal több és jobb minőségű tápanyagra van szükség, ezt az AKTIV árpa formula összetétele biztosítja.

Gyermekek számára.

A gyermekek hajlamosak rá, hogy játék közben az összes energiatartalékukat a végsőkig kihasználják.

Az ő számukra azonnali energiapótlásra van szükség, amihez az AKTIV árpa formula nagyszerű lehetőséget nyújt. A gyermekek számára el lehet készíteni gyümölcslével vagy édesített tejjel.

Másik fő szempont, amiért gyermekek számára szükség van az AKTÍV árpára, a nagymértékű vitamin, ásványi anyag és enzim pótlás, amire egy fejlődő szervezetnek sokkal nagyobb szüksége van, mint egyéb esetekben.

Az AKTIV árpa formula szinte minden ember számára szükséges tápanyag, ami meggyorsítja a sejtregenerálódást, valamint pótolja a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat, amire a szervezetnek szüksége van.

Töltő tömeg: 620gr / 31 adag elkészítéséhez elegendő.
Fogyasztható: naponta 1-3-szor, alkalmanként 2 evőkanállal.
Felhasználási javaslat, 1 adag elkészítése: 2 evőkanál (20g)
Árpa Formulát elkeverünk 4dl rostos üdítőbe, juice-ba,
hideg teába, vagy tejbe. Mixer pohárban felrázva máris fogyasztható.
Készült: előcsíráztatott árpaőrlemény, szójafehérje és fruktóz felhasználásával.

Tápanyag összetétel, 100 g termék tartalmaz:

Energia:* 1481KJ/354 Kcal

Fruktóz:* 4%

Árpaőrlemény:* 71%

Szénhidrát:* 45%

Szójafehérje:* 18%

Koleszterin:* 0%


Az alábbi táblázatban 1 adagra vonatkoztatva %-ban kifejezzük a felnőttek ajánlott napi vitamin és ásványi anyag szükségletét:

A vitamin* 95%
B1 (Thiamin)* 9,2%
B2 (Riboflavin)* 2,5%
B3 (Niacin)* 0,31%
Magnézium* 9,8%
Mangán* 7,1%
Vas* 7,2%
Szelén* 90%
Kalcium* 2,8%
Cink* 3,6%
E vitamin* 90%
B6 (Piridoxin)* 6,2%

*= legalább
Tartósítószert nem tartalmaz!

A termékben magasabb vitamin és ásványi anyag tartalom lehet
a táblázatban megadottnál, ezt mutatta egy FVF vizsgálat is.

Minőségét megőrzi a doboz oldalán jelzett időpontig.
Felbontás után 3 hónapig fogyasztható.
Száraz hűvös helyen tartandó!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Aktív árpa formula italpor 620g

Kapcsolódó cikkek

Herbaferm csepp Emésztőrendszer támogatása

A Herbaferm csepp termesztett és vadon gyűjtött gyógynövényekből, valamint méhészeti termékekből, természetes fermentációs folyamatokkal előállított étrend-kiegészítő, mely hatékony segítséget nyújthat a bélflóra egészségének helyreállításában.