Részletes leírás
A szőlőcukor, mint édesítésre használható élelmiszer, a répacukorral konkurálva nagyon előretört az utóbbi néhány évben. Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel, ital, vagy sütemény készítéséhez, mint rossz hírű elődje.
A reformtáplálkozásban a méz mellett a legkedveltebb édesítőszer. A szőlőcukor, mint édesítésre használható élelmiszer, a répacukorral konkurálva nagyon előretört az utóbbi néhány évben. Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel, ital, vagy sütemény készítéséhez, mint rossz hírű elődje.
Édesítő hatása kissé még felül is múlja a hagyományos cukrokét.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- energia 1522 kJ (358 kcal)
- fehérje 0 g
- szénhidrát 90 g
- zsír 0 g
Kiszerelés: 1000 g
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!