Részletes leírás
Kiszerelés: 500 g
- VEGÁN
- Gluténmentes
- Laktózmentes
- Allergénmentes
Az üzletekben megvásárolható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve, ezért az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.
A nádcukor előnyei:
- Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
- Ízében egyedibb
- Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).
Felhasználási javaslat:
Édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energiaérték: 1600 KJ / 400 kcal
Fehérje: <0,2 g
Szénhidrát: 99,9 g
Zsír: 0 g
Összetevők:
- Nádcukor
- A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
Legújabb értékelés
Naturmind Natúr Nádcukor lágy sötét barna 500 g
0 ember találta ezt hasznosnak
Hasznos ez az értékelés?
Aromája miatt kedvelem, összetettebb ízvilága van, mint a fehér cukroknak. Olyan étel-receptekben is érdemes használni, ahol melaszt ajánlanak, illetve ahol a színezés is fontos lehet.