Dr. Chen Instant mézes gyömbér tea 20db x 10g
Dr. Chen Instant Gyömbér mézes granulátum 20 db

1 175 Ft
1 350 Ft

Dr. Chen Instant Gyömbér mézes granulátum 20 db

1 175 Ft
1 350 Ft

A gyömbér használt fűszer és gyógynövény, az emésztésre gyakorolt kedvező hatása révén segítheti az émelygéses állapotok elkerülését akár kismamák esetén, akár utazások alkalmával.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Pólus Center

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

Részletes leírás

Kiszerelés: 20 db (tasak)
 

A gyömbér (Zingiber officinale) mind a keleti, mind a nyugati kultúrában ismert fűszer- és gyógynövény, gazdag ízvilága mellett jótékony egészségmegőrző tulajdonságokkal rendelkezik.

A gyömbér pozitív hatással lehet a tápanyagok felszívódására és gyomornyugtató hatásával segítheti az egészséges emésztést. Ezen kívül a gyógy- és fűszernövény rendszeresen fogyasztásával támogathatuk immunrendszerünk működését, valamint enyhíthetjük megfázásos tüneteinket.

Naponta 2 x 1 tasak granulátumból készült ital elfogyasztása javasolt.

Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Dr. Chen Instant Gyömbér mézes granulátum 20 db