Csipkebogyó tea 25 Naturstar
Csipkebogyó tea 25 Naturstar

640 Ft

Csipkebogyó tea 25 Naturstar

640 Ft

A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása és a Naturstar tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

A gyógynövény gondos és kíméletes feldolgozása és a Naturstar tapasztalata garantálja a tea ellenőrzött minőségét:

- A gyógynövény hatásos részéből készül!
- Hatóanyag tartalma biztosított!
- Szennyezőanyagoktól mentes!

Több C-vitamint tartalmaz, mint bármely más vad vagy kerti gyümölcs, valamint bármely főzeléknövény. Általános erősítő legyengült állapotban vagy különböző betegségek után fogyasztása javasolt.

Felhasználási javaslat:

Készítheti hagyományosan forrázással is, viszont a C-vitamin és egyéb gyümölcssavak kioldódása érdekében előnyösebb hideg vízben legalább 12 órát áztatni. Ezt követően ismét felmelegíthető! Személyenként egy csészényi vízhez (2 dl) 1-2 filtert is adhatunk. A teavíz mikrosütőben is melegíthető, mivel a teafilter fém kapcsot nem tartalmaz!

Tárolás:

Száraz, tiszta helyen legfeljebb 25 C-on.

Nettó tömeg:

50 g, 25 db 2 g-s filtertasak aromazáró borítékban

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Csipkebogyó tea 25 Naturstar