Tafedim natúr gél 100ml
Tafedim natúr gél 100ml

7 100 Ft

Tafedim natúr gél 100ml

7 100 Ft

A Tafedim natúr gélt szükség szerint vigye fel a kívánt bőrfelületre és lágyan masszírozza a bőrbe. Szemmel, nyálkahártyával és nyílt sebekkel való érintkezést kerülje!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Kiszerelés: 100 ml
A Tafedim natúr gélt szükség szerint vigye fel a kívánt bőrfelületre és lágyan masszírozza a bőrbe. Szemmel, nyálkahártyával és nyílt sebekkel való érintkezést kerülje! Összetevőkkel szemben egyéni érzékenység kialakulhat.

A tafedim natúr gél főleg antibakteriális, gyulladás csökkentő hatású gyógynövényének (Euphorbia hirta) kivonatát, természetes bőrápoló növányi olajokat, vitaminokat, hidratáló komponenseket tartalmaz.

Kizárólag külső használatra!

Összetevők: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, UREA, EUFORBIA HIRTA EXTRACT, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYL GLYCERIN

Tárolás: szobahőmérsékleten Gyermekektől tartsa távol!
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.

Forgalmazó: Tamag Bt.
Gyártó: Szíriusz Ntural Kft.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

Tafedim natúr gél 100ml