Részletes leírás
NaTuri Fermentált vegyes zöldség 500 g
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.
A fermentált zöldségek funkcionális élelmiszerek. Segítik a mikrobiom és így immunrendszerünk, végső soron egészségünk fenntartását vagy visszaállítását természetes módszerekkel. Gyakorlati tapasztalatunk az, hogy még aki a káposztát nyersen nem is tudja fogyasztani, az a fermentált változatát könnyen, boldogan emészti.
Kóstold meg őket, nem fogod megbánni! Mindenhez (levesbe, köretként, salátának, salátába, szendvicshez) lehet őket enni, inni!
- Gluténmentes
- Cukormentes
- Tej- és laktózmentes
- Tojásmentes
- Szójamentes
összetevők
Fejes káposzta, sárgarépa, tiszta só (2%), PI víz.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 37 kcal
- Zsír: 0,1 g
- - amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
- Szénhidrátok: 2,6 g
- - amelyből cukrok: 1,4 g
- Rost: 2,5 g
- Fehérje: 1,2 g
- Só: 1,9 g
Laktóztartalom: <0,1 g/100 g
TOVÁBBI TUDNIVALÓK
Töltőtömeg: 500 g
Nettó tömeg: 660 g
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.
Tárolás: Hűtve tárolandó, 5-9°C között.
Gyártó: NaTuri Kft.
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.