Részletes leírás
Több néven találkozhatunk ezzel a cukoralkohollal. Xilit, Xylitol, nyírfacukor nevekkel is összefuthatunk a keresés során, ne ijedjünk meg, mindhárom ugyanaz. Nemzetközi hivatalos megnevezés a xylitol, amit magyar nyelvben xilitnek hívunk. A rejtélyes, mindenkit megkeverő elnevezés a nyírfacukor pedig onnan ered, hogy a kezdetek kezdetén Finn barátaink a nyírfa levéből állították elő.
Pár adat a termékről:
- 100%-ban természetes, fából
- Génmanipuláció mentes
- természetes édesítő
Kiknek?
- Cukorbetegeknek
- Fogyókúrázóknak
- Paleózóknak és egészségesen táplálkozóknak
- Fogszuvasodás ellen
- És mindenki másnak
Mire használható?
- Sütésre
- Főzésre
- Italok édesítésére
- Befőzésre
- Egészségmegőrzésre
Glikémiás indexe: 7
Alacsonyan tartja és stabilizálja a vércukorszintet
Csökkentheti a test inzulinszükségletét
40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a finomított cukor (240 kal/100 g)
Étvágycsökkentő hatású, késlelteti az éhségérzetet
Elősegíti az emésztési folyamatokat
Gátolja a fogszuvasodást
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas!
Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny
vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!