Xukor (finn nyírfacukor) 1kg
Xukor (finn nyírfacukor) 1kg
4 000 Ft

Xukor (finn nyírfacukor) 1kg

4 000 Ft

Alacsony energiatartalom. Alacsony glikémiás index (7) és 100%-ban természetes. Génmanipuláció mentes. Tápérték 100 g termékben: Energia: 1004 kJ (240 kcal)

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Több néven találkozhatunk ezzel a cukoralkohollal. Xilit, Xylitol, nyírfacukor nevekkel is összefuthatunk a keresés során, ne ijedjünk meg, mindhárom ugyanaz. Nemzetközi hivatalos megnevezés a xylitol, amit magyar nyelvben xilitnek hívunk. A rejtélyes, mindenkit megkeverő elnevezés a nyírfacukor pedig onnan ered, hogy a kezdetek kezdetén Finn barátaink a nyírfa levéből állították elő.

Pár adat a termékről:

  • 100%-ban természetes, fából
  • Génmanipuláció mentes
  • természetes édesítő

Kiknek?

  • Cukorbetegeknek
  • Fogyókúrázóknak
  • Paleózóknak és egészségesen táplálkozóknak
  • Fogszuvasodás ellen
  • És mindenki másnak

Mire használható?

  • Sütésre
  • Főzésre
  • Italok édesítésére
  • Befőzésre
  • Egészségmegőrzésre

Glikémiás indexe: 7

Alacsonyan tartja és stabilizálja a vércukorszintet
Csökkentheti a test inzulinszükségletét
40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a finomított cukor (240 kal/100 g)

Étvágycsökkentő hatású, késlelteti az éhségérzetet
Elősegíti az emésztési folyamatokat

Gátolja a fogszuvasodást

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! 
Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási 
mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny 
vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Probiotikumok Emésztőrendszer támogatása

A probiotikumok az egészséges bélflórában természetes módon jelen lévő, hasznos baktériumok. Egysejtű organizmusok, melyek feladata a bélflóra egyensúlyának fenntartása, a vitaminok és tápanyagok bélfalon keresztül való felszívódásának elősegítése és az immunrendszer egészségének megőrzése.