Vitaking Sulforaphane (Brokkoliból) kivonat 400 mcg 60 db kapszula
Vitaking Brokkoli kivonat 500 mg 60 db kapszula
3 990 Ft

Vitaking Brokkoli kivonat 500 mg 60 db kapszula

3 990 Ft

A brokkoli igazi multivitamin- és ásványianyag-bomba: jelentős mennyiségű A-, B-, C- és E-vitaminokat, vasat, káliumot és béta-karotint tartalmaz.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Bartók Béla

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

  • Szent István körút

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

  • Rákóczi út

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

  • Budaörs

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Vitaking brokkoli kivonat 500 mg kapszula

Kiszerelés: 60 db kapszula

A specifikációban szereplő adatok 1 db kapszulára vonatkoznak.

Kapszulánként 2,5 mg glükorafanint tartalmaz. A brokkoli kiváló vitamin és ásványianyag forrás. Ám nem mindenki szereti az ízét. Pedig nagyon egészséges, és gyakrabban kellene fogyasztani mindenkinek. Ha valaki nem tudja ezt megtenni, annak remek megoldás a Vitaking Brokkoli koncentrátum.

A glükorafanin egy természetes vegyület, amely leginkább a brokkoliban és más keresztesvirágú zöldségekben található meg. Ez a vegyület a szervezetben szulforafanná alakul, amely egy rendkívül hasznos tápanyag a szervezet számára.

BROKKOLI KIVONAT

A brokkoli, mint szuperélelmiszer, híres a benne található természetes fitotápanyagokról. A glükorafanin a brokkoli egyik kulcsfontosságú összetevője, amely a szervezetben szulforafánná alakul át. A kapszula könnyen fogyasztható, vegán, és támogatja a kiegyensúlyozott étrendet.

A brokkolicsírában a szulforafán előanyaga, a glükorafanin található meg. A glükorafanin két módon képes szulforafánná alakulni: A nyers brokkoli összerágásakor a benne található enzimek hatására létrejön. Ezek az enzimek 40 celsius fok körül elpusztulnak, ezért a folyamat csak nyers fogyasztás esetén zajlik le így. Főzést vagy párolást követően a hatás másként jön létre. Ez az enzim megtalálható az egészséges bélrendszerben is és mivel a glükorafanin nem hőérzékeny, a folyamat lejátszódik főtt zöldség esetében is.

HOGYAN ÉS MENNYIT FOGYASSZUNK?

Akár a nyers csírát fogyasztja valaki minden nap, akár a főtt zöldséget, akár a kivonatot kapszulában, a hangsúly a mindennapos fogyasztáson van, amennyiben valamilyen speciális okból kifolyólag fogyasztjuk és nem az íze kedvéért.

Tehát egészséges, de  sajnos nem épp a legkedveltebb zöldségek egyike.  Szulforafán van például a karfiolban és a káposztában – és más káposztafélékben – is található, de legnagyobb mennyiségben a friss brokkoliban fordul elő. Az lenne a legideálisabb, ha mindenki friss zöldség formájában jutna hozzá ehhez a fontos tápanyaghoz. De ha ezt nem tudja megtenni, nagyszerű megoldást jelent a brokkolikivonat kapszula.

adagolás

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula étkezés közben.

Összetevők

Brokkoli (Brassica oleracea L. var. italica Plenck) (csíra) kivonat Glükorafanin tartalommal, hidroxi-propil-metil-cellulóz kapszulahéj.

Hatóanyagok 1 kapszulában: 

  • Brokkoli kivonat: 500 mg
  • -amelyből Glükorafanin: 2,5 mg

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó.

Forgalmazza: Vitaking Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Maca gyökér Immunerősítés, egészségvédelem

A maca gyökér (perui ginzeng, lat. Lepidium meyenii) egy rendkívül ellenálló, adaptogén növény, amely az Andok magaslatain, Peru és Bolívia területén honos. A maca a hagyományos dél-amerikai gyógyászat részét képezi évszázadok óta, fizikai és szellemi erőnlétet támogató hatása miatt pedig az elmúlt évtizedekben világszerte nagy népszerűségre tett szert. Lássuk, hogyan támogathatjuk egészségünk megőrzését maca gyökérrel!

Maca gyökér Immunerősítés, egészségvédelem

A maca gyökér (lat. Lepidium meyenii, lásd még: perui ginzeng) egy Dél-Amerika területén őshonos, adaptogén hatással rendelkező gyógynövény. A tradicionális dél-amerikai gyógyászat évezredek óta alkalmazza jótékony hatásaiért, az elmúlt évtizedben pedig világszerte nagy népszerűségre tett szert a gyógynövény étrend-kiegészítők kedvelőinek körében. Írásunkban bemutatjuk a sokoldalú maca potenciális egészségvédő hatásait.

Moringa oleifera Immunerősítés, egészségvédelem

Hallottál már a moringáról? A moringa olifeira egy Indiában őshonos növény, melynek levelét hagyományosan a vércukor- és koleszterinszint csökkentésére alkalmazzák, a moringa ezen kívül antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkezik. Az alábbiakban bemutatjuk Neked az moringa 6 potenciális egészségvédő hatását!