Flavin Vita Crystal Kudzu B6-viaminnal 250 db kapszula
Flavin Vita Crystal Kudzu B6-viaminnal 250 db kapszula

6 585 Ft

Flavin Vita Crystal Kudzu B6-viaminnal 250 db kapszula

6 585 Ft

A kudzu a méreganyagokkal terhelt máj működésének segítésében, emésztési zavarok, rossz vérkeringés, fejfájás, izomfájdalom, helytelenül működő idegrendszer
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

Részletes leírás

1989-ben az Észak-Karolinai Egyetem tudósainak jelentésében az állt, hogy a kudzugyökér stabilizálja az idegrendszert. Később bebizonyították, hogy a kudzu befolyásolja az agy szerotinin- és dopamintermelését.

Ezek a hormonok az idegrendszerre vannak befolyással úgy, hogy biztosítják a folyamatos ingerületvezetést. A dopamin és a szerotonin felelős a kedélyállapotért is. Ezeknek a hormonoknak a hiánya szélsőséges hangulatokat idéz elő, a túlzott agresszivitástól kezdve a gyakori idegösszeomlástól át a depresszióig. A kudzunak hatására a szerotonin és a dopamin huzamosabb ideig marad a keringési rendszerben, és természetes módon stimulálja agyunk jutalmazó rendszerét.

A Kudzu vasban és más ásványi anyagokban (nátrium, kálcium) gazdag, valamint szénhidrátokat (főleg keményítőt) tartalmaz, ezért több benne az energiát adó kalória, mint a mézben.

A kudzu a méreganyagokkal terhelt máj működésének segítésében, emésztési zavarok, rossz vérkeringés, fejfájás, izomfájdalom, helytelenül működő idegrendszer, a szervezet általános kimerültsége és gyengesége esetén szintén hatékonynak bizonyult.

A kudzu hatásai:

 • Befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ami erősítheti az idegrendszert és pozitív hatással lehet a kedélyállapotra.
 • Segíthet a változókor tüneteinek enyhítésében.
 • Általánosan javíthatja a közérzetet, erőt adhat.
 • Méregtelenítheti a belső szerveket, különös tekintettel a májra.
 • Csökkentheti az izomfájdalmakat és a fejfájást.
 • Csökkentheti az inzulinrezisztanciát.

Hatóanyagai:

 • Tartalmaz, számos hasznos izoflavonoidot, beleértve daidzeint (gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatás) és genisteint (leukémia ellenes hatás).
 • Ezen kívül egyedülálló puerarin forrás. A kudzu gyökér vegyületei befolyásolhatják az ingerületátvivő anyagok hatását (pl. szerotonin, GABA).

Összetevők:
Kudzu gyökér (Pueraria lobata) szárított őrlemény, zselatin, B6 vitamin.

1 kapszula

Isoflavon 50 mg
B6-vitamin 1 mg 

Össz polifenol:  12,46 mg
Ebből: 
- flavonoid  8,72 mg
- resveratrol  0,0062 mg

Felhasználási javaslat:

 • 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

Ellenjavallat:
A termék fogyasztása nem ajánlott kisgyermekek, terhes, illetve közvetlenül terhesség előtt álló nők, szoptatós anyák, pubertás korban lévő fiatal lányok, valamint olyan egyének számára, akiknél (korábban hormon-függő) nőknél elsősorban emlő daganatot diagnosztizáltak, ill. kezeltek.

Minőségét megőrzi: 
A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás: 
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Teljes leírás

Flavin Vita Crystal Kudzu B6-viaminnal 250 db kapszula