BioMenü BIO KÉKÁFONYA kivonat kapszula 60 db
BioMenü BIO KÉKÁFONYA kivonat kapszula 60 db

3 330 Ft
3 820 Ft

BioMenü BIO KÉKÁFONYA kivonat kapszula 60 db

3 330 Ft
3 820 Ft

100 % tisztaságú, organikus kékáfonya kivonat kapszula 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Kiszerelés: 60 db

A kékáfonya (Cyanococcus) vitaminokban, ásványi anyagokban és élelmi rostban gazdag gyümölcs. A belőle készült kapszula szárításos eljárással készül, így a termék megőrzi a nyers gyümölcs tápanyagtartalmát

A kapszula megfelelő adagolásban és rendszerességgel történő szedése erősítheti az immunrendszert, segíthet a emésztés normál működésének fenntartásában, az idegrendszer egészségének megőrzésében, valamint a sejtek oxidatív stressz ellen való védekezésében. A kapszula szedése pozitív hatást válthat ki továbbá a következőkben: normális kötőszövet fenntartása, az idegrendszer normális működése, normál haj és bőr pigmentáció megőrzése, normális vasszállítás a szervezetben.

Napi ajánlott beviteli mennyiség: 3 kapszula

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

 

Teljes leírás

BioMenü BIO KÉKÁFONYA kivonat kapszula 60 db