Dr. Theiss Tengervizes orrspray 20ml
Dr. Theiss Tengervíz orrspray 20 ml
1 495 Ft

Dr. Theiss Tengervíz orrspray 20 ml

1 495 Ft

Egy természetes megoldás az orr nyálkahártyájának nedvesítésére és az orrlyukak enyhe tisztítására.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Egy természetes megoldás az orr nyálkahártyájának nedvesítésére és az orrlyukak enyhe tisztítására, különösen a levegő pollen és portartalmának növekedése esetén.

Izotonizált tengeri só oldat az orr nyálkahártyájának nedvesítésére, az orrüregek gyengéd tisztítására, a por, a pollen orrüregből történő eltávolítására, valamint az eldugult orr kiegészítő kezelésére.

Összetétel:

1 ml oldat tartalmaz: 1 ml izotonizált tengervizet, mely 0,9%-os nátriumklorid oldatnak felel meg; benzalkónium-kloriddal és benzilalkohollal tartósítva.

Alkalmazás:

1-3 permetbefújás az orrüregbe a dobozban elhelyezett tájékoztató szerint. Adagolófejjel ellátott hajtógáz nélküli orvostechnikai eszköz.

Figyelmeztetés:

Felbontás után ne használja 6 hétnél tovább! Gyermekek elől gondosan elzárva tárolandó!

Gyártó: Dr. Theiss Naturwaren GmbH.

Forgalmazza: Naturprodukt Kft.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.
 

Teljes leírás

Dr. Theiss Tengervíz orrspray 20 ml