Részletes leírás
A durumbúzából készült tészták gyorsan elkészülnek, főzési idejük pár perc.
A durumbúza (Triticum durum) világszerte a száraztészták elsődleges alapanyaga. Lisztje megfelelő fehérjetartalmú, hogy kitűnő tojás nélküli tészták készülhessenek belőle.
A száraztészták mellett palacsintatészták és pizza tészták készítéséhez is alkalmas.
Nagy sárga pigment tartalma tojás hozzáadása nélkül is esztétikus, sárga alapszínű termék előállítását teszi lehetővé. Emellett még a sikérszerkezete is alkalmassá teszi tésztakészítéshez, mert az erős sikérváz a főzés során képes visszatartani a keményítőt, aminek következtében a tészta felülete nem nyálkásodik, nem ragad, alakját stabilan megőrzi.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó,sárgás alapszínű, finomszemcsés őrlemény.
Összetevők: Durumbúza*
Felhasználási információk:
Kenyérsütéshez / tészták / sütemények készítéséhez.
Jogi szabályozás:
Ellenőrzést végzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!