Super Cobra Freeze - Fagyasztó rovarspray 300ml
Super Cobra Freeze - Fagyasztó rovarspray 300ml
995 Ft

Super Cobra Freeze - Fagyasztó rovarspray 300ml

995 Ft

Azonnali fagyasztó hatású, irtószermentes fagyasztó spray mászó és mozdulatlan, repülő rovarokra. 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Cobra Freeze Rovarírtó Spray
Kiszerelés: 300 ml

A Super Cobra fagyasztó rovarspray 100% hatékonyságú: megbénítja vagy megöli a mászó és mozdulatlan repülő rovarokat. Nem hatásos darazsakon és dongókon. Irtószermentes alkalmazás, amely a termék fagyasztásos technológiáján alapszik. Kivételes hatékonyságának köszönhetően azonnal működésbe lép, a spray alkalmazását követően a rovarok azonnal megmerevednek és hosszú ideig mozdulatlanok maradnak (a kisebb testűek azonnal el is pusztulhatnak).

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó.

Forgalmazza: Prezentex Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Szúnyogriasztó hatású illóolajok Háztartás

Sült húsok és zöldségek, hűsítő italok, kempingszék, kellemes háttérzene – a nyáresti, családi-baráti grillezések elengedhetetlen kellékei. Ha az estének valamilyen vízparti terület ad színteret, az összkép még hangulatosabb. Van azonban még egy tényező, ami, ha nem is elengedhetetlen, de kikerülhetetlen, főleg az esti, vízközeli programok esetén: a kellemes kis összejövetelek hívatlan és kártékony vendége, a szúnyog.