AFTER BITE CERUZASTIFT ROVARCSÍPÉSRE 14ml
AFTER BITE CERUZASTIFT ROVARCSÍPÉSRE 14ml
1 715 Ft

AFTER BITE CERUZASTIFT ROVARCSÍPÉSRE 14ml

1 715 Ft

Nyugtatja és ápolja a bőrt rovarcsípés esetén. 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Budaörs

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

AFTER BITE ceruzastift rovarcsípésre (14 ml)

Gyors enyhülés a rovar- és egyéb csípésekből eredő viszketés csillapítására. Kiszerelésének köszönhetően könnyen kezelhető és bárhol elfér. Hatását rendkívül gyorsan, a csípés helyére kenve fejti ki azáltal, hogy nyugtatja a bőrt, és csillapítja a viszketést.

alkalmazás

Felnőtteknek és 3 évnél idősebb gyermekeknek. Használat előtt alaposan rázza fel! A csípés után a lehető leghamarabb körkörös mozdulatokkal dörzsölje be az érintett területet az applikátorral! Ne kötözze be és ne ragassza le a bőrfelületet száradásig! Ha a viszketés tartós, ismételje meg a kezelést! Minden használat után helyezze vissza a termékre a kupakot!

Csak külső használatra!

Figyelmeztetés: Amennyiben érzékeny az ammóniára, ne használja az After Bite terméket!

Összetevők

Aqua, Ammonia, Paraffinum liquidum, Dimethicone, C12-13-3 Pareth.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot. Felbontás után 12 hónapon belül használja fel a terméket.

Forgalmazza: MediLine Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Természetes rovarriasztás illóolajokkal Háztartás

Sült húsok és zöldségek, hűsítő italok, kempingszék, kellemes háttérzene – a nyáresti, családi-baráti grillezések elengedhetetlen kellékei. Ha az estének valamilyen vízparti terület ad színteret, az összkép még hangulatosabb. Van azonban még egy tényező, ami, ha nem is elengedhetetlen, de kikerülhetetlen, főleg az esti, vízközeli programok esetén: a kellemes kis összejövetelek hívatlan és kártékony vendége, a szúnyog.