Kollagén por citromos ízű 330g (Collango)
Kollagén por citromos ízű 330g (Collangoִ)

4 360 Ft
5 290 Ft

Kollagén por citromos ízű 330g (Collangoִ)

4 360 Ft
5 290 Ft

A kollagén elsődleges kötőszövet és egy kulcsfontosságú fehérje a szervezetben, amely biztosítja a kohéziót, a rugalmasságot és regenerálódását a bőrnek, a porcnak és a csontoknak.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Bartók Béla

    Átvehető ma, nyitás: 10:00

  • Szent István körút

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

COLLANGOִ KOLLAGÉN POR CITROMOS ÍZŰ 330G

Kiszerelés: 330g (30 adag)

A specifikációban szereplő mennyiségek a napi adagra (11 g) vonatkoznak.

Feszes bőr, rugalmas kötőszövet, szike nélkül! Ismerd meg a francia nők titkát!

Bőrünk feszességéért nagyrészt a kollagén a felelős, mely fehérje termelődése sajnos a kor előrehaladtával folyamatosan csökken, megjelennek a ráncok, a bőr megereszkedik, rugalmatlan, pettyhüdt lesz. A francia fejlesztésű Peptan Collango kollagén por, ellentétben sok más kollagén készítménnyel, könnyen emészthető, nincs mellékhatása, speciális formulája maximálisan felszívódik és jól hasznosul. A Collango kollagén eper, citrom és semleges ízben kapható.

Másik, el nem hanyagolható hatása, a porc- és ízületi problémákkal küszködőknek kedvez! Nehezebben megy a futás, a guggolás, a biciklizés, a kertészkedéssel járó hajolgatás? Próbáld ki a kimagaslóan nagy hatóanyag tartalommal rendelkező Collango kollagént és élvezd a hatást! Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, a termék tényleg jó!

Több vizsgálat is igazolta, hogy a Peptan® kollagén segíti az izomzatot, ezáltal segít a korral járó mozgásszervi nehézségek csökkentésében.

A porcok 70-95 %-át kollagén rostok alkotják, amelyek felelősek szerkezetükért, erősségükért. A kollagén elfogyasztása során a kollagén peptidek felhalmozódnak a porcban, így az egyedi aminosavak elősegítik az endogén kollagén szintézisét, mely folyamat megakadályozza a porcok elhasználódását.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy napi 8g Peptan® elfogyasztása lényegesen csökkenti az ízületi fájdalmat és növeli az ízületi funkciókat, valamint annak rugalmasságát.

Három hónap után az ízületek fejlődése mérhető volt, hat hónap után ez tovább fokozódott. 

A szerves csonttömeg 90 %-ának kulcsfontosságú alkotóeleme a kollagén, ez felelős a csont strukturális keretéért, amelybe az ásványi anyagok beépülnek. Kimutatták, hogy a kollagén peptidek serkentik a csontszövetek kollagén termelését, ez magasabb szintű csontszövet képződéséhez vezet.

A Collango kollagén a Peptan® 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. A Peptan® kollagén egy nagy tisztaságú természetes, bioaktív termék, amelynek fehérjetartalma több mint 97% (száraz tömegre számítva), ebben a formában az emberi szervezet számára könnyen emészthető és hasznosítható, amit tudományos elemzés is bizonyít (Asghar Henrickson és Rousselot, 2007).

A Peptan® kollagén peptid 100%-ban természetes és biztonságos fehérje összetételből áll. Világszerte használják, tudományosan megállapították, hogy javítja az általános ízületi mobilitást, a csontok szerkezetét és a bőr természetes szépségét.

A Collango Peptan® kollagén 18 aminosavat tartalmaz. Túlsúlyban van a glicin, a prolin és a hidroxi-prolin, amely körülbelül az 50%-át adja a teljes aminosav tartalomnak. A glicin és a prolin koncentráció 10-20-szor magasabb, mint más fehérjékben. Ez a nagyon speciális aminosav összetétel biztosítja a Peptan nutri-funkcionális tulajdonságait, amelyek nem találhatóak meg más fehérjeforrásokban.
A Peptan bioaktív peptideket tartalmazó, kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült natív kollagén.

Előnyei:

  • Könnyen használható
  • Víztiszta oldhatóságú
  • Hőstabil

Collango kollagén

 

ÖSSZETEVŐK, ADAGOLÁS

Összetétel: Peptan kollagén, aszkorbinsav, citomsav, természet azonos citrom aroma, édesítő: steviol glikozidok, cink citrát, színezék: tartazin

1 adag tartalmaz: 10g Peptan kollagén, 500mg C-vitamin, 15mg cink

Adagolási javaslat: 11g port (1,5 adagolókanál) oldjunk fel ízlés szerint (1-2dl-be javasoljuk), bármilyen hideg folyadékba vagy joghurtba.

Fogyasztási javaslat: Lehet fogyasztani ciklikusan, három hónapon keresztül 11g Collango kollagént fogyasztva, majd elégséges heti 11g-ot fogyasztani vagy állandó jelleggel minden nap fél adagot (5,5g-ot) fogyasztani.

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Aminosav tartalom 100g fehérjében:

  • Alanin: 8100mg
  • Arginin: 8400mg
  • Aszparaginsav: 6600mg
  • Glutaminsav12400mg
  • Glicin: 20600mg
  • Hisztidin: 800mg
  • Hidroxilizin: 1200mg
  • Hidroxiprolin: 11400mg
  • Izoleucin: 1500mg
  • Leucin: 2900mg
  • Lizin: 3400mg
  • Metionin: 600mg
  • Fenil-alanin: 2100mg
  • Prolin: 11500mg
  • Szerin: 3400mg
  • Treonin: 1900mg
  • Tirozin: 500mg
  • Valin: 2400mg

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kollagén por citromos ízű 330g (Collangoִ)