BioCo Bioaktív K2 200 K1+D3 komplex 60db
BioCo Bioaktív K2 200 K1+D3 komplex 60db
4 790 Ft

BioCo Bioaktív K2 200 K1+D3 komplex 60db

4 790 Ft

A készítmény jelentős mennyiségű, komplex K1- és K2-vitamin pótlást biztosít, 3000 NE D3-vitaminnal kiegészítve. Kis méretű, könnyen lenyelhető tabletta.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

 • Bartók Béla

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Pólus Center

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Budaörs

  Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

BioCo Bioaktív K2 200 K1+D3 komplex 

Kiszerelés: 60 db

K1-, K2- és D3-vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. Magas, tablettánként 200 μg mennyiségben tartalmaz bioaktív all-transz formában lévő K2-vitamint. Jelentős mennyiségű, komplex K1- és K2-vitamin pótlást biztosít, 3000 NE D3-vitaminnal kiegészítve. Kis méretű, könnyen lenyelhető tabletta!

Miben nyújthat segítséget?

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadásban. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkciók fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

Hogyan adagoljuk?

Felnőtteknek naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni. 

összetevők

Tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátló (szilícium-dioxid); fillokinon; K2-vitamin (menakinon, Bacillus subtilis natto eredetű, 99% all-transz MK-7 formában); kolekalciferol.

Hatóanyagok a napi adagban (1 tabletta):

 • K-vitamin komplex, összes K-vitamin tartalom: 700 mcg (933,3% NRV*)
  - melyből K2-vitamin (all-transz MK-7 min. 99%): 200 mcg
  - melyből K1-vitamin: 500 mcg
 • D3-vitamin: 75 mcg (3000 NE**) - 1500% NRV
 • * NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)
  ** NE: Nemzetközi egység=International Unit

további tudnivalók

A BioCo Magyarország Kft. ISO 22000 szabvány és Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert működtet. A BioCo bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent! A készítmény hatóanyaga nem Magyarországról származik, a termék fejlesztése és gyártása azonban kizárólag Magyarországon történik! ~ Magyar fejlesztésű és gyártású termék!

Nettó tömeg: 18 g (60 db 0,3 g/tabletta)

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva.

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Forgalmazza: BioCo Magyarország Kft.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

K-vitamin Egészséges táplálkozás

Melyek a K2-vitamin legjobb élelmi forrásai? Milyen fontos feladatokat lát el a K2-vitamin szervezetünkben? Írásunkban rövid összegzést adunk a zsírban oldódó vitamin élettani szerepéről és áttekintjük, mely élelmiszerek fogyasztására érdemes különösen odafigyelnünk, ha biztosítani szeretnénk a megfelelő K2-bevitelt.

D-vitamin Vitaminok, ásványi anyagok

A D-vitamin az új C-vitamin – szokás mondani manapság. Napjainkban már a közegészségügy is elismeri a D3-vitamin fontosságát, megemelték az ajánlott napi dózist és a megengedett maximumot is, illetve hivatalosan is elfogadottá vált, hogy a D vitamin segíthet a járvány elleni védekezésben, a nemzetközi tudományos médiában már elismert hatóanyag. Ha optimális szinten van a vér D3-vitamin szintje, akkor jelentősen csökken a leggyakoribb betegségekre való kockázat, az immunrendszerünk erős lesz, az influenza és a megfázás esélye radikálisan csökken, ha el is kaptuk, sokkal gyorsabb felépülésre számíthatunk, lényegesen enyhébb tünetekkel. A D3-vitamin különösen a téli időszakban nagyon fontos. 1,2

Fáradtság ellen Immunerősítés, egészségvédelem

A megfelelő vitaminok és ásványi anyagok jelenléte szervezetünkben szorosan összefügg energiaszintünkkel. Amikor hiányoznak a szervezetünk működéséhez szükséges tápanyagok, könnyebben érezhetjük magunkat fáradtnak, kimerültnek, s munkabírásunk is csökkenhet. Írásunkban kiemelünk néhány fontos tápanyagot, melyek optimális mennyiségben való bevitelével hatékonyan csökkenthető a fáradtság.