COLLANGO COLLAGEN FISH 165G - kékmálna
Collango Collagen Fish 165g - kékmálna
5 190 Ft
5 490 Ft

Collango Collagen Fish 165g - kékmálna

5 190 Ft
5 490 Ft

Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén hal kollagén: I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén, 5.000mg (5g) kollagén adagonként.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Budaörs

    Átvehető 2025. dec. 8., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Collango Collagen Fish 165g - kékmálna

Kiszerelés: 165 g

A specifikációban szereplő adatok 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál) termékre vonatkoznak.

A Collango kollagén termékpalettája halkollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén.

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.

Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.

Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően.

Jellemzői:

  • I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
  • 5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
  • 250mg C-vitamin/adag
  • Natúr, kékmálna és meggy ízben
  • Természetes színezékkel
  • Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán

Collango Collagen Fish előnyei:

  • Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
  • Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű és szagú!
  • Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
  • Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
  • Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
  • Mindig frissen készíthető
  • Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően

A KOLLAGÉN

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.

MIÉRT FONTOS, HOGY A KOLLAGÉN HIDROLIZÁLT LEGYEN?

A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula láncait "felvagdossák", az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle. Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb...

MILYEN KOLLAGÉN VAN A COLLANGO COLLAGEN FISH -BEN?

A Collango Collagen alapanyagaként választott Naticol® BPMG kollagén a világ egyik vezető kollagén gyártója, a francia Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén. Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát. Ha esetleg valamilyen egészségügyi problémád van a vörös húsok fogyasztásával, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan fogyaszthatod.

Hogyan / miben fogyaszd a Collango kollagént?

  • Légy saját magad mixere, így mindig tudod, hogy mit fogyasztasz.
  • Keverd bele gyümölcslébe
  • Dobd fel vele a smoothie-dat
  • Fehérje turmixodat is feltúrbózhatod vele
  • Ízesítsd vele a chia pudingodat
  • Keverd bele a jegeskávédba
  • Old fel egyszerűen csupán vízben/tejben/joghurtban​​​

Collango Collagen Fish halkollagén

 

ÖSSZETÉTEL, ADAGOLÁS

Összetétel: I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).

Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Fogyasztási javalat: napi 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.

Tápanyag táblázat 1 adag: 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál):

  • Energia: 19 kcal/ 80 kJ
  • Zsír: 0 g
  • ebből telített zsírsav: 0 g
  • Szénhidrát: 0 g
  • ebből cukor 0 g
  • Nátrium: 30 mg
  • Fehérje: 4750 mg
  • Hidrolizált kollagén I-es típus: 5000 mg
  • L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben): 250 mg

*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2 000 kcal)

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó: Hofood Kft.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Méhpempő Immunerősítés, egészségvédelem

A méhkaptár legfőbb lakója, a méhkirálynő hosszú élettartamát eme különleges „életelixírnek” köszönheti - a több, mint 100 értékes összetevőt tartalmazó méhpempő azonban emberi felhasználására is alkalmas, sőt, értékes hatóanyagai révén hatékony segítséget nyújthat az immunerősség fenntartásában, a betegségek megelőzésében és a gyulladások csökkentésében!

Kollagén Haj, bőr, köröm

A kollagén a bőrápoló, ránctalanító és ráncmegelőző hatású készítmények egyik leggyakoribb összetevője, s egyben a szervezetünkben legnagyobb arányban megtalálható fehérjetípus. Fontos szerepet tölt be egészségünk megőrzésében: összetartja és rugalmassá teszi a csontokat, ízületeket, inakat és porcokat, valamint hozzájárul a bőr feszességének megőrzéséhez.

Tanulást segítő vitaminok Immunerősítés, egészségvédelem

A tanulás és fejlődés életünk szerves részét képezi - nem csupán az iskolapadban, hanem azon túl, a munka világában is. A tanulást a mindennapokban nem feltétlen lexikális értelemben értjük: folyamatosan tanuljuk az új helyzetekhez, kihívásokhoz való alkalmazkodást; kapcsolatainkban problémákat oldunk meg, konfliktust kezelünk, a technológia előrehaladásával pedig új eszközöket és platformokat kezelünk. Egy változó világban igyekszünk fenntartani egy erős belső egyensúlyt, testi és lelki harmóniát. Mentális frissességünk fenntartásához biztosítanunk kell szervezetünk számára a megfelelő tápanyagbevitelt, melyben segítségünkre lehetnek a vitamin- és ásványianyag étrend-kiegészítők, valamint a gyógynövény-alapú termékek.

Spirulina alga mire jó Egészséges táplálkozás

Az ókori civilizációk táplálékaként és a modern kutatások kedvelt „szuperélelmiszereként” egyaránt számon tartott spirulina a természet egyik leggazdagabb tápanyagprofillal rendelkező élelmiszere. Gazdag fehérjében, vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, ezért hozzájárulhat az energiaszint fenntartásához és az immunrendszer erősítéséhez. Cikkünkben bemutatjuk, miért érdemes spirulinát fogyasztanod és hogyan építheted be az étrendedbe!