COLLANGO COLLAGEN FISH 165G - kékmálna
Collango Collagen Fish 165g - kékmálna
5 190 Ft
5 490 Ft

Collango Collagen Fish 165g - kékmálna

5 190 Ft
5 490 Ft

Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén hal kollagén: I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén, 5.000mg (5g) kollagén adagonként.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Szent István körút

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Collango Collagen Fish 165g - kékmálna

Kiszerelés: 165 g

A specifikációban szereplő adatok 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál) termékre vonatkoznak.

A Collango kollagén termékpalettája halkollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén.

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.

Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.

Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően.

Jellemzői:

  • I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
  • 5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
  • 250mg C-vitamin/adag
  • Natúr, kékmálna és meggy ízben
  • Természetes színezékkel
  • Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán

Collango Collagen Fish előnyei:

  • Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
  • Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű és szagú!
  • Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
  • Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
  • Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
  • Mindig frissen készíthető
  • Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően

A KOLLAGÉN

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.

MIÉRT FONTOS, HOGY A KOLLAGÉN HIDROLIZÁLT LEGYEN?

A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula láncait "felvagdossák", az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle. Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb...

MILYEN KOLLAGÉN VAN A COLLANGO COLLAGEN FISH -BEN?

A Collango Collagen alapanyagaként választott Naticol® BPMG kollagén a világ egyik vezető kollagén gyártója, a francia Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén. Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát. Ha esetleg valamilyen egészségügyi problémád van a vörös húsok fogyasztásával, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan fogyaszthatod.

Hogyan / miben fogyaszd a Collango kollagént?

  • Légy saját magad mixere, így mindig tudod, hogy mit fogyasztasz.
  • Keverd bele gyümölcslébe
  • Dobd fel vele a smoothie-dat
  • Fehérje turmixodat is feltúrbózhatod vele
  • Ízesítsd vele a chia pudingodat
  • Keverd bele a jegeskávédba
  • Old fel egyszerűen csupán vízben/tejben/joghurtban​​​

Collango Collagen Fish halkollagén

 

ÖSSZETÉTEL, ADAGOLÁS

Összetétel: I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).

Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Fogyasztási javalat: napi 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.

Tápanyag táblázat 1 adag: 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál):

  • Energia: 19 kcal/ 80 kJ
  • Zsír: 0 g
  • ebből telített zsírsav: 0 g
  • Szénhidrát: 0 g
  • ebből cukor 0 g
  • Nátrium: 30 mg
  • Fehérje: 4750 mg
  • Hidrolizált kollagén I-es típus: 5000 mg
  • L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben): 250 mg

*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2 000 kcal)

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó: Hofood Kft.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Májvédelem máriatövissel Májvédelem

A májvédő gyógynövények egyik legismertebb tagját, a máriatövist vesszük most górcső alá. Az élénk lila színű növény - melyet a néphagyomány őszbogáncs, szamárkóró vagy boldogasszony tövise néven is számon tart -  a mediterrán térségben őshonos, mára azonban már világszerte elterjedt gyógynövények közé számolhatjuk. Legismertebb hatóanyaga a szilimarin nevű vegyületcsoport, mely igen erős antioxidáns és májvédő hatással bír. 

Salvus víz Emésztőrendszer támogatása

A Bükk-hegység nyugati lábánál fekvő Bükkszék településen, 540 méter mélyről termelik ki a méltán népszerű Salvus gyógyvizet. A gyógyvíz magas oldott ásványianyag-tartalmának - a Salvus víz összes oldott ásványianyag-tartalma eléri az 13.792 mg/l értéket! - köszönhetően számos egészségvédő hatással rendelkezik, használhatjuk gyomor- vagy légúti panaszok enyhítésére, fogyaszthatjuk továbbá megelőzés céljából is.