COLLANGO COLLAGEN FISH 165G - kékmálna
Collango Collagen Fish 165g - kékmálna
5 190 Ft
5 490 Ft

Collango Collagen Fish 165g - kékmálna

5 190 Ft
5 490 Ft

Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén hal kollagén: I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén, 5.000mg (5g) kollagén adagonként.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Fény utcai piac

    Átvehető 2025. aug. 19., kedd, nyitás: 7:30

  • Rákóczi út

    Átvehető 2025. aug. 19., kedd, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Collango Collagen Fish 165g - kékmálna

Kiszerelés: 165 g

A specifikációban szereplő adatok 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál) termékre vonatkoznak.

A Collango kollagén termékpalettája halkollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén.

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.

Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.

Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően.

Jellemzői:

  • I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
  • 5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
  • 250mg C-vitamin/adag
  • Natúr, kékmálna és meggy ízben
  • Természetes színezékkel
  • Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán

Collango Collagen Fish előnyei:

  • Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
  • Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű és szagú!
  • Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
  • Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
  • Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
  • Mindig frissen készíthető
  • Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően

A KOLLAGÉN

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak. Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja. Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.

MIÉRT FONTOS, HOGY A KOLLAGÉN HIDROLIZÁLT LEGYEN?

A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula láncait "felvagdossák", az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá téve. A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük. A háztartási zselatin nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle. Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb...

MILYEN KOLLAGÉN VAN A COLLANGO COLLAGEN FISH -BEN?

A Collango Collagen alapanyagaként választott Naticol® BPMG kollagén a világ egyik vezető kollagén gyártója, a francia Weishardt gyártott bioaktív peptidekből áll, mely kíméletes enzimatikus hidrolízissel készült. Rendkívül magas tisztaságú, természetes és antiallergén. Számtalan kutatási és klinikai tanulmánnyal alátámasztva hatékonyságát. Ha esetleg valamilyen egészségügyi problémád van a vörös húsok fogyasztásával, a Collango Collagen Fish-t nyugodtan fogyaszthatod.

Hogyan / miben fogyaszd a Collango kollagént?

  • Légy saját magad mixere, így mindig tudod, hogy mit fogyasztasz.
  • Keverd bele gyümölcslébe
  • Dobd fel vele a smoothie-dat
  • Fehérje turmixodat is feltúrbózhatod vele
  • Ízesítsd vele a chia pudingodat
  • Keverd bele a jegeskávédba
  • Old fel egyszerűen csupán vízben/tejben/joghurtban​​​

Collango Collagen Fish halkollagén

 

ÖSSZETÉTEL, ADAGOLÁS

Összetétel: I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).

Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Fogyasztási javalat: napi 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.

Tápanyag táblázat 1 adag: 5 g/5,5g (0,5 adagolókanál):

  • Energia: 19 kcal/ 80 kJ
  • Zsír: 0 g
  • ebből telített zsírsav: 0 g
  • Szénhidrát: 0 g
  • ebből cukor 0 g
  • Nátrium: 30 mg
  • Fehérje: 4750 mg
  • Hidrolizált kollagén I-es típus: 5000 mg
  • L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben): 250 mg

*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2 000 kcal)

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó: Hofood Kft.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Ginkgo biloba Immunerősítés, egészségvédelem

A páfrányfenyő, másnéven ginkgo biloba a világ egyik legrégebbi fája, egyben a Ginkgoaceae család egyetlen, mai is élő tagja. A Darwin által „élő kövületnek” nevezett növény már több, mint 200 millió évvel ezelőtt is létezett, s többek között a jégkorszakot is túlélte. A ginkgo biloba leveléből készített kivonatot évszázadok óta alkalmazzák a hagyományos kínai gyógyászatban, napjainkban pedig az agyműködést elősegítő étrend-kiegészítők egyik kedvelt összetevője. 

Egészséges ízületek és porcok Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Az életkor előrehaladtával a bőr, valamint az ízületek és porcok állapota természetes módon változik. A megfelelő tápanyagok bevitelével azonban sokat tehetünk e folyamat lelassításáért, s kedvezőbb alakulásáért - ebben nyújthatnak segítséget a kollagént és hialuronsavat tartalmazó, jó minőségű étrend-kiegészítők. Írásunkban bemutatujuk, hogyan segítik elő a kollagén és a hialuronsav bőrünk szépségének és egészségének megóvását, valamint az ízületek és a porcok rugalmasságának, feszességének fenntartását.

Maca gyökér Immunerősítés, egészségvédelem

A maca gyökér (perui ginzeng, lat. Lepidium meyenii) egy rendkívül ellenálló, adaptogén növény, amely az Andok magaslatain, Peru és Bolívia területén honos. A maca a hagyományos dél-amerikai gyógyászat részét képezi évszázadok óta, fizikai és szellemi erőnlétet támogató hatása miatt pedig az elmúlt évtizedekben világszerte nagy népszerűségre tett szert. Lássuk, hogyan támogathatjuk egészségünk megőrzését maca gyökérrel!

Karácsony Emésztőrendszer támogatása

A karácsonyi időszakra jellemző, bőséges ünnepi lakomák gyakran kihívás elé állítják az emésztőrendszerünket. A zsíros, nehéz ételek, a cukros desszertek és a gyakori nassolás puffadáshoz, gyomorégéshez és egyéb emésztési zavarokhoz vezethetnek. Nem kell azonban lemondanunk kedvenc finomságainkról ahhoz, hogy megőrizzük emésztésünk egészségét - egy kis előrelátással és néhány hasznos praktikával elkerülhetjük a kellemetlen panaszokat, miközben gondtalanul élvezhetjük az ünnepi időszak ínycsiklandó fogásait és meghitt pillanatait. Lássuk, hogyan készülhetünk fel egészésgünk megőrzésére ebben a különleges időszakban!