BioMenü BIO GINSENG por szibériai 60 g
BioMenü BIO GINSENG por szibériai 60 g
2 795 Ft

BioMenü BIO GINSENG por szibériai 60 g

2 795 Ft

100% organikus szibériai ginseng por

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető ma, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Kiszerelés: 60 g

A ginzenggyökeret elsősorban a lelki és fizikai kimerültségre gyakorolt pozitív hatása miatt részesítik előnyben a gyógynövények kedvelői. Ajánlott rendszeres testmozgást végzőknek, ugyanis a ginzeng sport közben támogathatja az izommunkát, ezen kívül javíthatja az általános fizikai állóképességet és a szellemi koncentrációt. Az adaptogén gyógynövény szervezetünk segítségére lehet a herpesz leküzdésében is.

A ginzeng jótékony hatását a benne található vitaminokon és szénhidrátokon kívül a szaponinoknak, fitoszteroloknak, aminosavaknak és peptideknek köszönheti.

A specifikációban megadott tápértékadatok 100 g termékre vonatkoznak. 

Napi ajánlott beviteli mennyiség: 2-3 g por, folyadékban feloldva.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

BioMenü BIO GINSENG por szibériai 60 g