ÍZTÁR Zsálya 10 g. (Táltos)
ÍZTÁR Zsálya 10 g (Táltos)
235 Ft

ÍZTÁR Zsálya 10 g (Táltos)

235 Ft

Erős, jellegzetes aromájú fűszernövény, a zsíros sültek gyakori kísérője.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

ÍZTÁR Zsálya 10 g (Táltos)

Kiszerelés: 10 g

Erős, jellegzetes aromájú fűszernövény, a zsíros sültek állandó kísérője. Intenzív íze miatt ajánlott óvatosan adagolni az ételbe. Teaként is elkészíthetjük, antiszeptikus hatása révén megfázás, illetve torokfájás esetén is segítségünkre lehet. 

további tudnivalók

Csomagolja és forgalmazza: ÍZTÁR-Fűszermanufaktúra Kft.

Tárolás: Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Származási hely: Magyarország


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

A légutak védelme természetes hatóanyagokkal Immunerősítés, egészségvédelem

A téli hónapokra készülve érdemes extra figyelmet fordítanunk a légutak védelmére: a légutak tisztaságának és egészségének megőrzése ugyanis kulcsfontosságú a megfázás, influenza és egyéb vírusos fertőzések megelőzésében. Az orr- és toroknyálkahártya megfelelő védelme segít a kórokózok távol tartásában, az immunrendszer erősségének fenntartásában és csökkenti annak kockázatát, hogy a fertőzések mélyebbre hatoljanak, például elérjék a hörgőket vagy a tüdőt. Az alábbiakban bemutatott célzott, megelőző lépések szervezetünk egészének védelmét támogatják.

 

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.

Mi is az a glicin? Immunerősítés, egészségvédelem

A glicin egy nem esszenciális aminosav, mely számos fehérje alkotóelemei között megtalálható, többek között a kollagén egyik legfontosabb összetevője. 75 g/mol molekulatömegével a legkisebb aminosavnak számít, kis mérete ellenére azonban rengeteg fontos feladatot lát el szervezetünkben. Noha szervezetünk magától is képes előállítani, fontos, hogy étrendünkben helyet kapjanak a magas glicintartalmú élelmiszerek, mint például a zselatin, a csontleves és más állati eredetű fehérjék.

Csipkebogyó magliszt Egészséges táplálkozás

A maglisztek magas tápanyagtartalommal rendelkező, sokoldalúan felhasználható élelmiszer-alapanyagok. Természetes módon gluténmentes, funkcionális élelmiszerek, melyek alkalmazásával nem csupán különlegesebbé tehetjük ételeink ízvilágát, de egészségünket is támogathatjuk.