Íz Tár Narancsvirág 10g
Íz Tár Narancsvirág 10g
365 Ft

Íz Tár Narancsvirág 10g

365 Ft

Sütemények, édességek egzotikus hozzávalója, kellemesen gyümölcsös ízt varázsol ételeinkbe. Használják gyakran a keleti konyhákban főételekbe is. A reformkori konyha egyik kedvenc alapanyaga volt, de ősidők óta használt fűszer, a fáraók kedvenc ételeiben gyakran használták.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Nettó tömeg: 10 g

Sütemények, édességek egzotikus hozzávalója, kellemesen gyümölcsös ízt varázsol ételeinkbe. Használják gyakran a keleti konyhákban főételekbe is. A reformkori konyha egyik kedvenc alapanyaga volt, de ősidők óta használt fűszer, a fáraók kedvenc ételeiben gyakran használták. Az arab, közel-keleti, marokkói konyha a mai napig használja, mint fő hozzávaló, az ételeiben.

Felhasználás előtt áztasd pár órán át vízbe, így egy citrusos hatású folyadékot is kapsz, ami remekül illik az édességekhez. A virágot és ezt a levet is használhatod sütemények krémjében és tésztájában.Egész nyugodtan csenj egy keveset a szárnyasokból készült főételekbe. Próbáld ki például a kacsalevest, aminek utolsó főzési szakaszában jöhet a narancsos elegyed, mely még a mediterrán vidékek lankáin táncoló szellőt is bebújtatja a fazékba.Narancsvirágból egy kevés még mehet a kávéhoz, cappuccinohoz készített tejhabhoz is, ami tökéletes koronája lesz frissítő reggeli italodnak.

Felhasználási javaslat: Sütemények, édességek, gyümölcsös ételek ízesítésére ajánljuk.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási hely: Irán

Csomagolja és forgalmazza: ÍZTÁR-Fűszermanufaktúra Kft.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Multi4U fűszerek Egészséges táplálkozás

Kínai ötfűszer, tikka masala, arab kávéfűszer - csupán néhány a 14 új fűszer- és fűszerkeverék termékeink közül, melyeket a Multi4U márkanév alatt megtalálsz! Írásunkban bemutatjuk legújabb termékeinket és megosztunk néhány finom és egészséges receptet. - Reméljük, Neked is beválnak! :)